Mediamarktan hyperx clod2 alan var mı ?

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba, Mediamarktan Hyperx Cloud2 almayı düşünüyorum da piyasaya göre ucuz satıyorlar, fps oyunları oynayan birisiyim alınır mı sizce?
Not: Araştırmalarım sonucu dip ses sıkıntısı yaşayan arkadaşlar gördüm yeni nesillerin de mi bu sorun var ?

Arkadaşlar merhaba, Mediamarktan Hyperx Cloud2 almayı düşünüyorum da piyasaya göre ucuz satıyorlar, fps oyunları oynayan birisiyim alınır mı sizce?
Not: Araştırmalarım sonucu dip ses sıkıntısı yaşayan arkadaşlar gördüm yeni nesillerin de mi bu sorun var ?
hyperx satıldı, alan firma hyperx'in tüm büyüsünü bozdu artık kaliteli mal üretmiyolar diye biliyorum.

hp üretimi yeniler biraz kalitesiz oluyor diye duydum

eski ürünleri yenisinden kaliteli diye duydum.

Teşekkür ederim arkadaşlar bilgileriniz için ses kalitesi kötü mü alınmaz mı diyorsunuz yani ? Onun yerine havit gamenote 2002P almayı düşünüyorum alınır mı sizce ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar birde açıkçası ses kasması falan eski hyperx gibiyse alabilirim fakat bazi arkadaslar dip sesin oldugundan bahsediyor bilginiz var mi o konu hakkinda

hocam ben oradan kulaklık aldım bence sorunsuz hata bana 2 ay apple music verdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,897
Üyeler
193,853
Son üye
quantaism
Geri