JrBronz3
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 176
Rdr yi bitirmek için çaba sarf ediyorum şuanda . Witcher ise bitmesin istemiştim.Eminim hocam RDR en iyisi.
Rdr yi bitirmek için çaba sarf ediyorum şuanda . Witcher ise bitmesin istemiştim.Eminim hocam RDR en iyisi.
Olabilir hocam zevkler ve renkler tartışılmazmış, witcher bana hitap etmediği için kendi görüşümü belirttim bende de dediğinizin tam tersi olmuştuRdr yi bitirmek için çaba sarf ediyorum şuanda . Witcher ise bitmesin istemiştim.
çoğunluğu sevdiği bir oyun sevmeyebilirsin beğenmemiş olabilirsin ama gereksiz bir oyun diyemesin ortada bir emek var ve bence gayet iyi bir oyunGereksiz bir oyundu zaten
Tabii size göre iyi bir oyun olabilir. Ancak bana göre değil saygılar...çoğunluğu sevdiği bir oyun sevmeyebilirsin beğenmemiş olabilirsin ama gereksiz bir oyun diyemesin ortada bir emek var ve bence gayet iyi bir oyun
Rdr2 ile konunun alakasını aramaya çalışıyorum...RDR Bunu yerden yere vurur.
Bir tık ağır bir oyun. Oynadıkça açılıyor. Bıraktıysan devam etmelisin bence.rdr2 güzel oyun ama harbi sıkıyor 10 saatten sonra
%60 ını bitirmiştim ama oyunu açasım bile gelmiyordu, oynayacak başka bir şey olsa rdr2 nin yüzüne bakmazdımBir tık ağır bir oyun. Oynadıkça açılıyor. Bıraktıysan devam etmelisin bence.
Ben de %35 gibi sıkılıp birkaç gün ara vermiştim. Şu anda %50 civarındayım ve oyun fena sarıyo%60 ını bitirmiştim ama oyunu açasım bile gelmiyordu, oynayacak başka bir şey olsa rdr2 nin yüzüne bakmazdım
Haftaya 5 liradan ilk 2 oyunu alacaktım yav niye zam yedi ki kaç senelik oyun, bırak zamı artık bedava vermeleri lazım.Almayanlar düşünsün artık
Her yerde alın diye bağırdık
Tartışılmaz ama linclenirsinEminim hocam RDR en iyisi.
Hikayeler bağlantılı. Hatta kitaplar, dizi ve oyunlar hepsi bağlantılı.hikayeler birbirini tamamlıyor mu mesela sadece 3 oynamak istesek nasıl olur
Keşke yaz indiriminde alsaydın. Zam geleceği belliydi.Haftaya 5 liradan ilk 2 oyunu alacaktım yav niye zam yedi ki kaç senelik oyun, bırak zamı artık bedava vermeleri lazım.