Format atmalısın, pcde girdiğin tüm hesapların şifresini yenilemelisinGeçen gün yanlıskla trojan olan bir dosya indirdim ne yapmaliyim
önemli verilerin yoksa formatla tamamını sil depolamanın.Geçen gün yanlıskla trojan olan bir dosya indirdim ne yapmaliyim
İndirince windows defender trojan uyarısı verdiTrojan olduğunu nereden biliyorsun? Kendi mi söyledi.
Windows defender birçok şeye trojan diyor zaten. Çok kafaya takma bence ama için rahat etmeyecekse formatlaİndirince Windows defender söyledi
Trojan win 32 yazıyo ciddi yazıyo kaldır karantinaya al izin ver seçenekleri varWindows defender birçok şeye trojan diyor zaten. Çok kafaya takma bence ama için rahat etmeyecekse formatla
Knk önemli bir şeyin yoksa direk formatla sen. Hem PC de biraz rahatlar.Trojan win 32 yazıyo ciddi yazıyo
Kaldır seçeneğine tıklayınca gider miKnk önemli bir şeyin yoksa direk formatla sen. Hem PC de biraz rahatlar.
Windows Defender piyasadaki anti virüslerden daha iyi tespit ediyor ve geçilmesi en zor duvardır kendisi.Windows defender birçok şeye trojan diyor zaten. Çok kafaya takma bence ama için rahat etmeyecekse formatla
Dosyayı açtın mıKaldır seçeneğine tıklayınca gider mi
Windows Defender piyasadaki anti virüslerden daha iyi tespit ediyor ve geçilmesi en zor duvardır kendisi.
Açmadım direk kaldır seçenegine bastım ama gitmişmidir esetle tarama yaptım bişey yokWindows Defender piyasadaki anti virüslerden daha iyi tespit ediyor ve geçilmesi en zor duvardır kendisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dosyayı açtın mı
açmadıysan sorun yokAçmadım direk kaldır seçenegine bastım ama gitmişmidir esetle tarama yaptım bişey yok
Direk Windows defender den kaldırdım izin ver seçenegine tiklasam ne olurduaçmadıysan sorun yok