berkay1707
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Wraith max soğutucu kullanıyorum işlemci boştayken bile ısınıyor undervolt yapmak istiyorum nasıl yapabilirim.Böyle Msi anakartta neleri değiştirmem lazım acaba?
izledim bunuda cpu voltage kısmını bulamadım kendi biosumda çokda bilmiyorum bu konuları
Türkçe çok rehber yok evet bilmiyorum ama dediğim gibi boştayken bile ısınıyorYoutube da rehberler mevcut ama bilmiyorsan çok kurcalamamanı öneririm.
Yükte kaç dereceTürkçe çok rehber yok evet bilmiyorum ama dediğim gibi boştayken bile ısınıyor
Boştayken kaç dereceye çıkıyor? Belki fan tam oturmamıştırTürkçe çok rehber yok evet bilmiyorum ama dediğim gibi boştayken bile ısınıyor
70 kadar çıkıyor fan oturdu macun yeni onlarda sıkıntı yokBoştayken kaç dereceye çıkıyor? Belki fan tam oturmamıştır
oyuna göre değişiyor genellikle 90 kadar çıkıyorYükte kaç derece
Mhz kısmını buldum mesela ama voltage kısmını bulamadımYoutube da rehberler mevcut ama bilmiyorsan çok kurcalamamanı öneririm.
70 kadar çıkıyor fan oturdu macun yeni onlarda sıkıntı yok
oyuna göre değişiyor genellikle 90 kadar çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mhz kısmını buldum mesela ama voltage kısmını bulamadım![]()
Voltage kısmını nereden bulabilirim burada70 kadar çıkıyor fan oturdu macun yeni onlarda sıkıntı yok
Mhz kısmını buldum mesela ama voltage kısmını bulamadım![]()
Boşta bu kadar ısınmaması lazım, undervolt ile çözülür belki ama başka sıkıntıda var gibi görünüyor. ( kasanın hava akışı ve oda sıcaklığı normal ise)70 kadar çıkıyor fan oturdu macun yeni onlarda sıkıntı yok
Mhz kısmını buldum mesela ama voltage kısmını bulamadım Alıntıyı görüntüle
Voltage kısmını nereden bulabilirim burada
Alıntıyı görüntüle
kasamın hava akışı iyi olmadığından dolayı yan kapağı açık zaten araştırdım her şeyi undervolt yapmak istiyorum şu anda sadece ama yapamıyorum işteBoşta bu kadar ısınmaması lazım, undervolt ile çözülür belki ama başka sıkıntıda var gibi görünüyor. ( kasanın hava akışı ve oda sıcaklığı normal ise)
la takmayın ısınsın70 kadar çıkıyor fan oturdu macun yeni onlarda sıkıntı yok
Mhz kısmını buldum mesela ama voltage kısmını bulamadım Alıntıyı görüntüle
Voltage kısmını nereden bulabilirim burada
Alıntıyı görüntüle