Pc kendini resetliyor kapatıyor

Kagemni

80+
Reaksiyon skoru
93
Bilgisayara windows kuruyorum hesap girecekken veya başka bir zamanda tık kapanıyor kasanın ışıkları sönmüyor ama yeniden reset atıyor. Reset atmasa bile donuyor kalıyor ne mouse hareket ettirliyor ne de başka bir şey yardım edin lütfen kafayı yemek üzereyim. Ram yerlerini slotları temizledim psuyu temizledim kasayı temizledim tozdandır diye ama yine olmadı. Ram yerlerini değiştim her şeyi değiştim yok olmuyor

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN
Önceden böyle bir problem yaşanıyor muydu? Formatı ne zaman attınız? Kasayı yeni mi birleştirdiniz? Kuletipi soğutucunun vidaları sıkı mı? Ekran kartını tam oturttuğunuza emin misiniz? Hafif oynatınca mı resetliyor yoksa durduğu yerde mi?

Önceden böyle bir problem yaşanıyor muydu? Formatı ne zaman attınız? Kasayı yeni mi birleştirdiniz? Kuletipi soğutucunun vidaları sıkı mı? Ekran kartını tam oturttuğunuza emin misiniz? Hafif oynatınca mı resetliyor yoksa durduğu yerde mi?
Hayır önceden olmadı hiç. Dün akşam windowsu sildim ondan beri reset üzerine reset. Hayır stok soğutucu. vidalar sıkı . Ekran kartı tam oturulu şekilde. Durduğu yerde reset atıyo ama biosta reset felan atmıyor. Kasa da 1 senelik

Hayır önceden olmadı hiç. Dün akşam windowsu sildim ondan beri reset üzerine reset. Hayır stok soğutucu. vidalar sıkı . Ekran kartı tam oturulu şekilde. Durduğu yerde reset atıyo ama biosta reset felan atmıyor
Format attığınız flash yeni mi? Son sürüm iso kurduğunuza emin misiniz? Windows kaç kurdunuz?

Format attığınız flash yeni mi? Son sürüm iso kurduğunuza emin misiniz? Windows kaç kurdunuz?
Evet yeni flash. İsoyu windows resmiden indirdim win 10 da kurdum 11 de yine reset üstüne reset

Evet yeni flash. İsoyu windows resmiden indirdim win 10 da kurdum 11 de yine reset üstüne reset
Bios da kendi kendine reset atmıyorsa sorun daha çok windows’da gibi geldi. BIOS’u en son ne zaman güncellediniz. Önceden hangi windows’u kullanıyordunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşa yardımcı olalım gencler

Bios da kendi kendine reset atmıyorsa sorun daha çok windows’da gibi geldi. BIOS’u en son ne zaman güncellediniz. Önceden hangi windows’u kullanıyordunuz?
Biosu en son dün formattan önce son sürüm yaptım. Önceden de 11 kullanıyordum

Arkadaşa yardımcı olalım gencler
Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar gece 2 de yattım halletmek için hala çözemedim önceden windows kurulurken reset atıyordu şimdi ise direkt atıyor

Biosu en son dün formattan önce son sürüm yaptım. Önceden de 11 kullanıyordum

Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar gece 2 de yattım halletmek için hala çözemedim önceden windows kurulurken reset atıyordu şimdi ise direkt atıyor
Valla dışarıdan bakıldığı zaman gayet sorunsuz gözüküyor neden atıyor anlamadım. Ramleri falan kontrol et klipsleri belki tam oturmamıştır diyicem. Ben de pek anlayan biri değilim. Neyi yanlış kurmuş olabilirsin. Önceden bi sıkıntı yoksa eğer sorun yeni kurduğun windowsla alakalı gibi

Geri