Diş fırçaladıktan sonra mide bulantısı

feritmusaoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
725
Bir bana mı oluyor bilmiyorum. Diş fırçamı ve macunumu değiştirdim gene geçmedi. Hele dilimi fırçalarsam zehir oluyor o gün. Fırçalayalı kaç saat oldu hala midem bulanıyor ağzımda iğrenç bir tad var. Sizde de oluyor mu nasıl çözüm buluyorsunuz?

Mideni bulandıran şey ne, fırça mı macun mu? Hangi macunu kullanıyorsun? Macunsuz şekilde fırçalayıp yine mide bulantısı yapıp yapmadığını dener misin

benimde buna benzerdi diş macunun tadı ağzımda kalıyordu macunu değiştirdim oral b aldım düzeldi

Mideni bulandıran şey ne, fırça mı macun mu? Hangi macunu kullanıyorsun? Macunsuz şekilde fırçalayıp yine mide bulantısı yapıp yapmadığını dener misin
Macun büyük ihtimal ama başka macunla da denedim. Macunsuz fırçalayınca olmuyor ama o zaman da temiz olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimde buna benzerdi diş macunun tadı ağzımda kalıyordu macunu değiştirdim oral b aldım düzeldi
Link atar mısınız

Bir bana mı oluyor bilmiyorum. Diş fırçamı ve macunumu değiştirdim gene geçmedi. Hele dilimi fırçalarsam zehir oluyor o gün. Fırçalayalı kaç saat oldu hala midem bulanıyor ağzımda iğrenç bir tad var. Sizde de oluyor mu nasıl çözüm buluyorsunuz?
Oluyor ama bu kadar uzun süreli değil

bir şey tüketince geçmiyor mu?

Ayni valla turlu dis macunu, dis fircasi denedim hala ayni problem alisamiyorum

Hocam Eyüp Sabri Tuncerin macunlarına bakın derim. Bakmışken de misvak öneririm.

Diş macununa alerjiniz olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,809
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri