Yardım 21K gaming laptop önerisi

Intel hocam laptopta ryzen alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilecek en iyisi
Hangi gaming laptop

Intel hocam laptopta ryzen alınmaz

Olabilecek en iyisi
Sizin önerileriniz gaming laptop 21kya ve Ryzen niye alınmaz

Bu bütçede 2. el önermek hangi kafa bilmiyorum. Üstteki arkadaşın attığı gayet iyi, alabilirsiniz.
Knk ikinci el herzaman daha karlı ve mantıklı oluyor isterse 40k bütćesi olsun 2.ele yöneldiği zaman çok daha güzel ürünler ortaya çıkıyor

Acer Nitro serisinden almayın bence çünkü ekranı inanılmaz dandik bir şey. O yukarıda atılan Acerdan ben almıştım, 25ms ekrana sahip ve aşırı derecede fazla ghosting sorunu vardı. Sonra pişman olup sattım ve Lenovo aldım Lenovoda ghosting sorunu falan yok ve fazlasıyla memnunum.
Bu laptop'un RTX 3050 Ti halini kullanıyorum, bu RTX 3050 ama aralarında baya az bir fark var zaten istersen bunu alabilirsin.

Ti istiyorsan bu var ama bunun nesli ve kapasitesi düşük ama fiyatı daha ucuz gibi görünüyor.

Knk ikinci el herzaman daha karlı ve mantıklı oluyor isterse 40k bütćesi olsun 2.ele yöneldiği zaman çok daha güzel ürünler ortaya çıkıyor
İkinci el sıfırından pahalı baktım sarı siteye

Acer Nitro serisinden almayın bence çünkü ekranı inanılmaz dandik bir şey. O yukarıda atılan Acerdan ben almıştım, 25ms ekrana sahip ve aşırı derecede fazla ghosting sorunu vardı. Sonra pişman olup sattım ve Lenovo aldım Lenovoda ghosting sorunu falan yok ve fazlasıyla memnunum.
Bu laptop'un RTX 3050 Ti halini kullanıyorum, bu RTX 3050 ama aralarında baya az bir fark var zaten istersen bunu alabilirsin.

Ti istiyorsan bu var ama bunun nesli ve kapasitesi düşük ama fiyatı daha ucuz gibi görünüyor.
Ti olan daha mı iyi onu yükseltirim ramı vs

İkinci el sıfırından pahalı baktım sarı siteye
Hocam eğerki zaten 2.ele 20k para verecekseniz detaylı bi bakmanız lazım sadece tek bir siteden değil bide tek bir leptoptan değil yani en az 1 ayınızı ayırmanız gerekiyor o kadar face grubu var sor oralara

Yenisi ile eskisiyle fark var mı

Ti olan daha mı iyi onu yükseltirim ramı vs
Ti olanın iki avantajı var o da Ti olması ve fiyatının çok daha ucuz olması, ayrıca ramini yükseltmeye gerek yok 16GB ram zaten. RTX 3050 ile RTX 3050Ti arasında oyunlarda 8-9FPS fark anca var.

i5 12500H olanın avantajı ise i5 12500H, i5 11320H'yi tokatlar geçer ve SSD alanı daha yüksek.

Ti olanın iki avantajı var o da Ti olması ve fiyatının çok daha ucuz olması, ayrıca ramini yükseltmeye gerek yok 16GB ram zaten. RTX 3050 ile RTX 3050Ti arasında oyunlarda 8-9FPS fark anca var.

i5 12500H olanın avantajı ise i5 12500H, i5 11320H'yi tokatlar geçer ve SSD alanı daha yüksek.
Yeni kasayı mı alıyım bi de yeni kasanın ti olanı kaç tl

Yeni kasayı mı alıyım bi de yeni kasanın ti olanı kaç TL
O da senin kararına bağlı abim, yeni nesil olanın Ti halinin şu an satıldığını göremiyom ama ben 3 ay önce 19.999TL'ye almıştım.

Ama ben olsam bunu alırdım herhalde şu an piyasadaki en ucuz RTX 3050 Ti laptop olarak gözüküyor, bu iki attığım arasında 3 bin lira fark var bence az değil.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri