Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,379
Gene haklı çıktın be kardeşimTam da dediğim gibi oldu.
İnşallah bu vergi indirimi uzun süre devam eder diyelim yeterki.
ZORT oldu herkes
Gene haklı çıktın be kardeşimTam da dediğim gibi oldu.
İnşallah bu vergi indirimi uzun süre devam eder diyelim yeterki.
Kaynak?Alıntıyı görüntüle
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Buna rağmen bu indirimden faydalanmak için ülkemizde üretilen telefon veya laptoplardan önereceğiniz cihazlar var mıdır?
en azından samsung varVestel, Reeder, General Mobile.
Ayrıca bazı farklı üreticilerde ürünleri Türkiye'de montajlıyor,. En iyi modellerinden seçeriz biz de artık.
![]()
Türkiye'de üretilen / montajı yapılan akıllı telefon modelleri
Türkiye'de birçok Çin merkezli firma fabrika kurdu ve akıllı telefon üretmeye başladı. İşte Türkiye'de üretilen akıllı telefon modelleri;www.log.com.tr
Sadece bunlar var bunlar arayüzde gezerken bile kasaren azından samsung var
Kaynak görebilir miyiz?Alıntıyı görüntüle
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Buna rağmen bu indirimden faydalanmak için ülkemizde üretilen telefon veya laptoplardan önereceğiniz cihazlar var mıdır?
evet onu görmedim ama bakıp göreceğiz uzun adam gene yaptı yapacağınıSadece bunlar var bunlar arayüzde gezerken bile kasar
Alıntıyı görüntüle
Bu haberin kaynağı neresi. İnternette gazetelere baktım, onlar bu şartlar BEKLENİYOR yazmış. Yani resmi açıklama yok gördüğüm kadarıylaKaynak?
O zaman oppo xiaomi vb. bakmak lazım en azından orta seviye telefonlar üretiliyor o markalarda.Sadece bunlar var bunlar arayüzde gezerken bile kasar
Alıntıyı görüntüle
Şaka maka cidden iyi Samsung.en azından samsung var
Usta arkadaşın attığına göre resmi olarak Samsung açıklama yapmamış ama Türkiye'de de cihaz üretiyormuş sence nasıl olurŞaka maka cidden iyi Samsung.
Yıllar önceki note 4 , güncel kullandığım xiaomi cihazlarından bile daha iyi bence.
Parmak okuma, nfc vb. var baktığım şaşırdım cidden,