Vergi indirimi sadece Türkiye de üretilen cihazlarda geçerli.

Kaynak?
Resmi gazetede yayınlanmadığı sürece hiç bir kaynağa itibar etmeyin. Hepsi prim için yapıyor ve amacına da ulaşılıyor anlaşılan :D

@Thadox Kaynak alabilir miyiz?

Hala Xiaomi,Samsung yazıyorlar bu günün zeka seviyeleri buralarda kaslın hala nasıl umutlu bakıyorsunuz lan siz adam sizi kandırdı yine boş umutlara kapılmayın biz boşuna bunca zamandır Hırsızlar İktidarı demiyoruz siz böyle -99999 IQ ile devam etiğiniz sürece daha siz çok rezil olursunuz yazık lan hala adamlar umutlu umutlu yazıyor.
alacağınız telefon modelleri Casper,General Mobile,Vestel başaka model marka hayal etmeyin boşa.

Ben şu iktidarın halk yararına bir şey yapacağına inanmalarına sebep olan nasıl bir hayat yaşamışlar onu merak ediyorum gerçekten. Yani tekerleğin icadından da mı haberleri yok?

Neyse iyi ki 13k ya gt2 pro almışım. Belliydi böyle olacağı. Vergisiz telefonla övünenler zaten paralı troller olduğundan zeka kırıntısı beklememek lazım

brainlet.gif

Aynen 🍌🍌🍌🍌🍌
Yazık kafana. Googleye yalandan bı yazı yazınca zeki arkadaslar resmi kaynak sanıyor 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Prim isteyen adamlara prim veriyorsunuz yazık harbi

Aynen bunlara her şey müstehak daha da beter olsunlar hiç acımıyorum versinler REİSLERİNE oyunu yaşsınlar gecekondularında itibardan tasarruf olmayacağını söyleyen REİSLERİ de 1150 odalı sarayında ejderha meyveli smoothie sini içip keyfine baksın nasıl olsa böyle cahil bir millet olduğu sürece daha çok keyif sürecek gibi duruyor ATAMIN verdiği emeklere bazen çok acıyorum çok yazık çok...................
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wojak-blocks.gif
Hala siyaset yapıp internette gezen verilere inanıyor. Sana okulda da mi öğretmediler bilginin kaynağını araştır ondan sonra arkasında dur diye 🤣

Hala siyaset yapıp internette gezen verilere inanıyor. Sana okulda da mi öğretmediler bilginin kaynağını araştır ondan sonra arkasında dur diye 🤣
Siyaset yapıp mı? Arkadaş, senin para biriminin dibi görmesi ve aldığın ürüne iki katı vergi ödemen küresel ısınmanın sonucu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri