Pcye kendi kendine antivirüs programı yüklenmiş

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar bu gün pcyi açtığımda masaüstünde ben yüklemediğim hale norton antivirüs vardı, deneme sürümü. Silmeye çalıştım ama nerden sileceğimi bulamadım. Program gayet çalışıyor gibi ama virüs yazılım olmasından korkuyorum ve nasıl kendi kendine yüklendiğini merak ediyorum ve tedirginim

Başka bir program kurarken soruyor bunuda kurimmi abi diye. Next next yaptıysan onunla beraber kurmuştur.

arkadaşlar bu gün pcyi açtığımda masaüstünde ben yüklemediğim hale norton antivirüs vardı, deneme sürümü. Silmeye çalıştım ama nerden sileceğimi bulamadım. Program gayet çalışıyor gibi ama virüs yazılım olmasından korkuyorum ve nasıl kendi kendine yüklendiğini merak ediyorum ve tedirginim
Hocam banada 1 kere olmuştu bir şey olmaz görev yöneticisinden denebilirsiniz

Hocam ben eskiden Windows 10 format attığımda kendiliğinden gelmişti seninde belki öyle olmuştur

Hocam ben eskiden Windows 10 format attığımda kendiliğinden gelmişti seninde belki öyle olmuştur
Ben müzik indirirken olmuştu görev yöneticisinden dene istersen zaten öyle kendiliğinden yüklenen antivirüslerin çok esprisi yok kendi kendine takılırlar orda sana zarar vermezler

Ya şu taraftan bak bedavadan sana indirmiş dünyada ki iyilerin içinde olan antivirüsü tadını çıkar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,755
Üyeler
197,976
Son üye
Ruobey
Geri