- Reaksiyon skoru
- 806
Olabilir belkiKurumsal fatura talep etmemle hata almamın ilgisi olabilirmi ki
Olabilir belkiKurumsal fatura talep etmemle hata almamın ilgisi olabilirmi ki
geçen 46 k idi. sen bilirsin. burada aman aman bi indirim yok şu anAlıntıyı görüntülebu gene indirimde ama şuan öğrencilere olabilecek indirim kafamı karıştırdı![]()
yani fırsat kovalanabilir.Biraz beklemekte fayda var sanırım
Leptoplarda ötv yokmuş yani max %20 lik kdv indirimi olur ondada bu indirim muhabbeti ne zamana çıkar bilinmez,fatura totalinin %10u kadarını iade alabileceğim için bence şuanki fiyatı bana uygun gibi geldiyani fırsat kovalanabilir.
sen bilirsin. bir şey demeyeyim. ben alacaktım geçen de. 2 macim olduğu için 46k veresim gelmedi. fiyatı da uygun yalan yok.Leptoplarda ötv yokmuş yani max %20 lik kdv indirimi olur ondada bu indirim muhabbeti ne zamana çıkar bilinmez,fatura totalinin %10u kadarını iade alabileceğim için bence şuanki fiyatı bana uygun gibi geldi
Alıntıyı görüntüle
hala m2 air 15 ile bunun arasındayım,eylülde muhtemelen m3 işlemcilerde gelicek çok geri kalırmıyım acaba m1lesen bilirsin. bir şey demeyeyim. ben alacaktım geçen de. 2 macim olduğu için 46k veresim gelmedi. fiyatı da uygun yalan yok.
eylülde m3 pro geleceğini sanmıyorum. m2 pro zaten bu sene ocak gibi falan çıktı. geri kalmazsın uzun süre gider o pchala m2 air 15 ile bunun arasındayım,eylülde muhtemelen m3 işlemcilerde gelicek çok geri kalırmıyım acaba m1le
Alıntıyı görüntüle
bu ürün şuanda yok demek mi ? bütün seçeneklerinde çarpı var ama sepete ekleyebiliyorum