F furkist 80+ Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Reaksiyon skoru 2 26 Ağustos 2023 #1 eski pcmi satıcam format attım ama butun hesaplardan cıkıs yapmıs mıdır tam emin olamıyorum oturum acık kalma ya da kaydedilen sifrelerin kalma ihtimali var mıdır
eski pcmi satıcam format attım ama butun hesaplardan cıkıs yapmıs mıdır tam emin olamıyorum oturum acık kalma ya da kaydedilen sifrelerin kalma ihtimali var mıdır
LEFT 80+ Bronze Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 973 Reaksiyon skoru 400 26 Ağustos 2023 #2 Temiz kurulum yaptıysan bir şey olmaz.
F furkist 80+ Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Reaksiyon skoru 2 26 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LEFT yazmış: Temiz kurulum yaptıysan bir şey olmaz. Devamı için tıklayın... usbyle yaptım temiz kurulum oydu sanırsam
LEFT yazmış: Temiz kurulum yaptıysan bir şey olmaz. Devamı için tıklayın... usbyle yaptım temiz kurulum oydu sanırsam
UÇAN TÜRK 80+ Bronze Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 594 Reaksiyon skoru 269 26 Ağustos 2023 #4 format attığın zaman temiz kurulum (herşeyi sil) ya da dosyaları sakla seçenekleri var temiz kurulum yaptıysan silindi her şey geçmiş olsun
format attığın zaman temiz kurulum (herşeyi sil) ya da dosyaları sakla seçenekleri var temiz kurulum yaptıysan silindi her şey geçmiş olsun