Öneri Maks 20K telefon önerisi

NOON01

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
20000
20k bütçem var. 4Yıl beni rahat götürecek telefon lazım ne önerirsiniz?

20K ya alacağın telefon seni her türlü 4 yıl götürecek de... Önceliklerin ne? Kamera? Performans? Batarya?

PC den oyunu oynuyorum.
O zaman ne yapacan reis performansı. Telefonda oyun yoksa bence 1. öncelik direk arayüz olmalı. Sıfır S21 FE ya da 2. el bulabilirsen İPhone 12 öneririm.

O zaman ne yapacan reis performansı. Telefonda oyun yoksa bence 1. öncelik direk arayüz olmalı. Sıfır S21 FE ya da 2. el bulabilirsen İPhone 12 öneririm.
Bütün aksesuarlarım Xiaomi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani evet kamera daha öncelikli olabilir.

O yüzden Apple hiç olmaz

O yüzden Apple hiç olmaz
Aksesuara göre telefon alınmaz telefona göre aksesuar alınır ama neyse. Sıkıntı olmaz.

Apple istememek biraz değişik. Oyun oynamayıp kamera daha önemli diyen adam kulaklık xiaomi diye apple istemiyor mu?
POCO F5 alabilirsiniz. Ama kamera 20k lık bir telefon için ortalama altı, performans ise sınıfının en iyisi olur. Arayüz olarak da ben XİAOMİ'yi beğenmiyorum. Kendimde Note 10S kullanıyorum.

Aksesuara göre telefon alınmaz telefona göre aksesuar alınır ama neyse. Sıkıntı olmaz.

Apple istememek biraz değişik. Oyun oynamayıp kamera daha önemli diyen adam kulaklık xiaomi diye apple istemiyor mu?
POCO F5 alabilirsiniz. Ama kamera 20k lık bir telefon için ortalama altı, performans ise sınıfının en iyisi olur. Arayüz olarak da ben XİAOMİ'yi beğenmiyorum. Kendimde Note 10S kullanıyorum.
Kendim Xiaomi kullanıyorum tablet,saat,kulaklık,telefon bütün eşyalarım Xiaomi ve çok uyumlu çalışıyorlar o yüzden Apple almak istemiyorum.

Kendim Xiaomi kullanıyorum tablet,saat,kulaklık,telefon bütün eşyalarım Android ve çok uyumlu çalışıyorlar o yüzden Apple almak istemiyorum.
O zaman Poco F5 asla üzecek cihaz değil.

Geri