Yardım HP victus 16 ve Asus kullanıcıları yardım

Reaksiyon skoru
139
Arkadaşlar HP victus 16 kullanıcıları yardım edin. Laptop almayı düşünüyorum da aklımda kalan tek soru şu. Asus ve HP'nin

Pil süresi kaç saat gidiyor ve kaç saatte şarj oluyor?
Onun dışında laptop almayı düşünüyorum. Asus veya HP kullanmaktan Memnun musunuz? Yoksa alttaki Asus'umu alayım? Asus'un Bazı yorumlarında "performans modunda 2 saat gidiyor, çok ısınıyor" gibi yorumlar gördüm.
Bütçe MAX 35K

Son düzenleme:
Victus, düzgün optimize edersen rahat 4-5 saat verir.

Pil süreleri lazım hocam, başka sorum yok. Yani kullanıcıların gelmesi lazım. Biri diyor 2 saat biri diyor 1 gün çıkartır. Biri ısınmaz, biri ısınıyor diyor. Kafam karıştı baya.
Asus ısınıyor, pil süresi 5 saat veriyor o da. Ama mühendislik hatası yüzünden 6ay-1sene sonra 2 saat verirse şükredersin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 gün çıkartır.
Siz de sıktınız hocam, hangi gaming pc 1 günü çıkarıyor? Kimse öyle bir şey dememiştir.

Pil süreleri lazım hocam, başka sorum yok. Yani kullanıcıların gelmesi lazım. Biri diyor 2 saat biri diyor 1 gün çıkartır. Biri ısınmaz, biri ısınıyor diyor. Kafam karıştı baya.
Bende laptop almayı düşünüyorum da harbiden herkes bişeyler diyor kendince bütçem de 25k civarı

alınır mı? ? 70w ekran kartının gücü galiba

Asus ısınıyor, pil süresi 5 saat veriyor o da. Ama mühendislik hatası yüzünden 6ay-1sene sonra 2 saat verirse şükredersin.

Siz de sıktınız hocam, hangi gaming pc 1 günü çıkarıyor? Kimse öyle bir şey dememiştir.
Videoda gördüm. Her neyse. Aslında ben HP victus aldım 7840HS olanı ama 3 saatte şarj oluyordu. İade ettim. 30 dakikada %50 olması lazımdı. 30 dakikada %18 şarj oldu. Baya yavaştı şarjı. Bu Asus kaç saatte şarj olur acaba? Veya bana gelen üründe mi sorun vardı acaba?

bana gelen üründe mi sorun vardı acaba?
Hocam ekran kapalı bir şekilde 30dk da doluyor, oyun oynarken dolmuyor tabi ki, kullanım klavuzunu düzgün okuduğunuzdan emin misiniz?

Ryzen işlemci konusunda pek bilgim yok i5 daha iyi değilmidir ryzen 5 5600h mı i5 12500h mı?
İkisi arasındaki farkı anlamazsınız hocam. Minimal farklar. Ama oyuncuysanız ryzen devam, intel sentetik testlerde bir tık önde.

Biraz önce yine bir mağazada bilgisayarlara bakıyordum. Özellikleri bakımından bir şey söyleyemem fakat ben yakından görünce victus'un dizaynını gerçekten beğendim çünkü internette daha kaba gibi duruyordu. Çok hoşuma gitti.
Arkadaşlar HP victus 16 kullanıcıları yardım edin. Laptop almayı düşünüyorum da aklımda kalan tek soru şu. Asus ve HP'nin

Pil süresi kaç saat gidiyor ve kaç saatte şarj oluyor?
Onun dışında laptop almayı düşünüyorum. Asus veya HP kullanmaktan Memnun musunuz? Yoksa alttaki Asus'umu alayım? Asus'un Bazı yorumlarında "performans modunda 2 saat gidiyor, çok ısınıyor" gibi yorumlar gördüm.
Bütçe MAX 35K

Biraz önce yine bir mağazada bilgisayarlara bakıyordum. Özellikleri bakımından bir şey söyleyemem fakat ben yakından görünce victus'un dizaynını gerçekten beğendim çünkü internette daha kaba gibi duruyordu. Çok hoşuma gitti.
ayrıca bu inceleme gerçekten harika neredeyse Tuf alıyordum. Bence sakın bulasma. Asusun bu serisi pekde iyi değil.

Hocam ekran kapalı bir şekilde 30dk da doluyor, oyun oynarken dolmuyor tabi ki, kullanım klavuzunu düzgün okuduğunuzdan emin misiniz?
Ekran(PC) kapalıyken yaptım zaten, 30 dakikada 18 oldu, sonra uyku moduna aldım, 1 saatte yani 30+ dk sonra 42 oldu. Her seferinde 3 saat civarında şarj oluyordu.

Ekran(PC) kapalıyken yaptım zaten, 30 dakikada 18 oldu, sonra uyku moduna aldım, 1 saatte yani 30+ dk sonra 42 oldu. Her seferinde 3 saat civarında şarj oluyordu.
Sizin cihazda sıkıntı var.

ayrıca bu inceleme gerçekten harika neredeyse Tuf alıyordum. Bence sakın bulasma. Asusun bu serisi pekde iyi değil.

Asus malzeme kalitesi, soğutması daha iyi diye düşündüm ama sanırım yanıldım. Satın alan kişinin bir yorumynda ve şimdi HmzaY adlı kişi söyledi. Asusdan vazgeçtim.

Tekrar HP alsam mı yani yine en mantıklı o duruyor. Tek düşüncem PC nin kendi özelliği mi böyle yani 3 saatte mı şarj oluyor. Ama bu seferde 30 dakikada %50 şarj olduktan sonra olması lazımdı. O da olmadı. Bilmiyorum ne alacağımı.

Hocam 35k ya kadar alınabilecek en iyi 4060 laptop hangisi sizce? Veya o attığım victus sizce alınır mı? https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.54.5

Geri