MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,040
Gözünü seviyim şu ismi değiştir canım çekti yaEvet hocam bende öyle düşünüyorum millenicoma geçeceğim teşekkürler
Gözünü seviyim şu ismi değiştir canım çekti yaEvet hocam bende öyle düşünüyorum millenicoma geçeceğim teşekkürler
Eğer isterseniz, indirim için davet kodumu verebilirim.Geçeceğim hocam teşekkürler
Taahhüt olana (Türknet) geçmenizi öneririm. Bu ekonomide her geçen gün zam geliyor. Bence 1 ya da 2 yıllık taahhüt yaparak kendinizi güvenceye alın.Turknet : VDSL2 Altyapı 81 MPBS : 299.90₺
Millenicom : FİBER Altyapı 100 MBPS : 259.90
Hocam taahütüm yıl sonu bitiyor o zaman konuşalım isterseniz.Eğer isterseniz, indirim için davet kodumu verebilirim.
Hocam vodafone kullanıyorum ancak taahütlü paketler çok pahalı olmaya başladıTaahhüt olana (Türknet) geçmenizi öneririm. Bu ekonomide her geçen gün zam geliyor. Bence 1 ya da 2 yıllık taahhüt yaparak kendinizi güvenceye alın.
Değişmiyor hocamGözünü seviyim şu ismi değiştir canım çekti ya![]()
Yani hocam dediğim gibi bu ekonomide ben taahhütlü olan paketlere yönelirdim. 2 ay önce Millenicom'dan Türk Telekom'a geçtim. 2 yıllık taahhüt 100mbps 220tl. Mis gibi.Hocam taahütüm yıl sonu bitiyor o zaman konuşalım isterseniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam vodafone kullanıyorum ancak taahütlü paketler çok pahalı olmaya başladı
Dedim ya hocam taahütütlüler cep yakıyorYani hocam dediğim gibi bu ekonomide ben taahhütlü olan paketlere yönelirdim. 2 ay önce Millenicom'dan Türk Telekom'a geçtim. 2 yıllık taahhüt 100mbps 220tl. Mis gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
OHA. FİYATLARA BAKAYIM DEMİŞTİM. BUNLAR NE BÖYLE
ne? 207tlye 24 mbps kullanıyorum vodafone fiber210 TL 100mbps vodafone fiber var evde. 105 ti 210 yaptılar. 1 yıl uzattık.
eski müşteriyim.ne? 207tlye 24 mbps kullanıyorum vodafone fiber
Bende 2019da bağlattım ama?eski müşteriyim.
2016 ya da 17 de bağlattım. hep uygun teklif ettiler. 50 mbps 55 liradan başladı. Sonra 100 ü 75 e verelim dediler. sonra 10 tl arttı her sene. bu sene 2 katına çıktı.Bende 2019da bağlattım ama?
Vay be çok iyiymiş bana da yaparlar umarım aynısını2016 ya da 17 de bağlattım. hep uygun teklif ettiler. 50 mbps 55 liradan başladı. Sonra 100 ü 75 e verelim dediler. sonra 10 TL arttı her sene. bu sene 2 katına çıktı.