Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum birisi farklı firma diğeri farklı firma o zaman şöyle diyeyim redfall ne kadar sattı yoksa satamadı mı ve 11 milyon'da az değil.
11 milyon fazla olsa dahi oyuna harcanan para için fazla farklı firma farketmez çöp oyun 20 milyon sattı sony god of war ragnaroktan daha çok call of duty'den para kazaniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

izi film yapabilir para kazanmak için ama online oyun basmaya çalışıyorlar derken hahahhahahhhhahhah
Bungie'yi neden satın aldılar saniyorsun sen kanka? azıcık araştır bak sony kendi açıkladı artık daha az hikayeli oyun yapicaz diye la (bir haber kaynağında okudum sony açıklamasını yanlış olabilir yanlışsa kusura bakma)

11 milyon fazla olsa dahi oyuna harcanan para için fazla farklı firma farketmez çöp oyun 20 milyon sattı sony god of war ragnaroktan daha çok call of duty'den para kazaniyor.
hala bir firmayı diğer firma ile kıyaslıyor ve daha çok call of duty'den para kazanıyor doğru mesela 30 fps çalışan redfall'dan mı daha çok kazanıyor yoksa cod'dan mı daha fazla para kazanıyor xbox.

hala bir firmayı diğer firma ile kıyaslıyor ve daha çok call of duty'den para kazanıyor doğru mesela 30 fps çalışan redfall'dan mı daha çok kazanıyor yoksa cod'dan mı daha fazla para kazanıyor xbox.
Kanka hala bir firmayla diğer firmayı kıyaslıyor diyorsun kıyaslarım kanka xbox redfall için milyonlar harcamiyor ama sony harciyor okadar para harcadığı oyun az para getirirse tabii adamlar artık salar.

Kanka hala bir firmayla diğer firmayı kıyaslıyor diyorsun kıyaslarım kanka xbox redfall için milyonlar harcamiyor ama sony harciyor okadar para harcadığı oyun az para getirirse tabii adamlar artık salar.
Kıyaslarım dedin ya aklıma baldurs gate 3 ve xbox series s geldi jıdhfbuıdabfıudf

Biliyorum kanka ama hikayesi sakız gibi uzar onu diyorum ve artık bayar.
God of war? sakız? bayar? aynen kardeşim başka bir şey.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl ney yapımcı koyamadı series s'ye özelliği çünkü konsol kaldıramıyordu bende sana dedim ya yapımcı istediğini koyar sonuçta kendi oyunları dedim ya.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri