Senr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Ghosting ufonun arkasından gelen herhangi bir iz olabilir, sadece gölge olmasına gerek yok.Çok özür dileyerek soruyorum ghosting ne abi ya
Ghosting ufonun arkasından gelen herhangi bir iz olabilir, sadece gölge olmasına gerek yok.Çok özür dileyerek soruyorum ghosting ne abi ya
Nvidia ekran kartım var benimde g-sync desteklemiyor değil miBütçeniz 10-12k altıysa çok iyi hocam. Bütçeniz 10-12 dan üstüyse daha iyi modellere bakabilirsiniz.
Tamam hocam bir dahakine insanları bilgilendirmek için kenara 700-800 euro koyup test için gerekli ürünleri almayı bekleyip iletiriz. Sonrasında karşılaştırma yaparken 8500 tl lik pahalı asus fhd monitörü koyup, bakın bunun ghostingi daha az diye bilgi veririz. İnsanlar 2k f/p monitör için bilgi almaya gelmişken yerine fhd pahalı ürün almaya yönlendiririz.Ghosting testinizin doğru olabilmesi için zaten şu sitede ki adımlara uymanız lazım o anlayamadığın adam bunları biliyor belli ki.
Sizin ufo testiniz tam doğru bile sayılmaz. Ondan attım fotoğrafı yani attığım fotoğrafı referans alabilirsiniz.![]()
HOWTO: Pursuit Camera With Motion Tests - Blur Busters
Introduction Written by Mark D. Rejhon. Updated 2017. Pursuit camera are used by display manufacturers for display testing (e.g. MotionMaster, and other MPRT pursuit cameras). This is a camera that follows on-screen motion. These cameras are extremely accurate at measuring motion blur & other...blurbusters.com
Adaptive g-sync destekliyor hocam. Ama siz zaten film için alacaksanız, bu tür şeylere ihtiyacınız yok sanki.Nvidia ekran kartım var benimde g-sync desteklemiyor değil mi
Evet belki 1080 pyi film için bunu oyun için kullanırım genelde hikayeli oyunlar oynuyorum onun içinde gayet yeterlidir değil miTamam hocam bir dahakine insanları bilgilendirmek için kenara 700-800 euro koyup test için gerekli ürünleri almayı bekleyip iletiriz. Sonrasında karşılaştırma yaparken 8500 TL lik pahalı asus fhd monitörü koyup, bakın bunun ghostingi daha az diye bilgi veririz. İnsanlar 2k f/p monitör için bilgi almaya gelmişken yerine fhd pahalı ürün almaya yönlendiririz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adaptive g-sync destekliyor hocam. Ama siz zaten film için alacaksanız, bu tür şeylere ihtiyacınız yok sanki.
Çok bile yeter hocam, profesyonel fps oyuncusu değilseniz sizi gerçekten etkileyecek, hayattan bıktıracak türde bir ghosting sorunu yok.Evet belki 1080 pyi film için bunu oyun için kullanırım genelde hikayeli oyunlar oynuyorum onun içinde gayet yeterlidir değil mi
Aldım gitti hocam teşekkür ederim desteklerin içinÇok bile yeter hocam, profesyonel fps oyuncusu değilseniz sizi gerçekten etkileyecek, hayattan bıktıracak türde bir ghosting sorunu yok.
Hocam monitör için kullanıcı inceleme rehberi hazırlıyoruz. Orada zaten fazlasıyla fotoğraf olacak. Unutmazsam inceleme konu linkini buraya da ileteceğim.Hocam monitorunuzu fotoğraf olarak atma şansınız var mi
Rica ederim. Güle güle kullanın.Aldım gitti hocam teşekkür ederim desteklerin için
Hangi siteden almamı önerirsiniz?Çok bile yeter hocam, profesyonel fps oyuncusu değilseniz sizi gerçekten etkileyecek, hayattan bıktıracak türde bir ghosting sorunu yok.
Taksit ile alacaksanız vatandan alabilirsiniz. Peşin fiyatına taksit uyguluyorlar çünkü.Hangi siteden almamı önerirsiniz?
Sizin testiniz ile zaten benziyor fark ettiyseniz attığım resim neden hala uzatıyorsunuz ? Benim attığım işte usülüne göre ölçülmüş olan sizinki telefon kamerası ile olan ikisi de iş yapar ama bunu bizzat sitenin kendisi söylemiş. Bunu ben fikir olsun diye paylaşıyorum. Göz ile daha iyi görebiliyorsunuz böylece farkı. Monitör'ün usulüne göre yapılan ghosting testi istemiyorsanız siz bilirsiniz öyle model de çok. Monitörleri derinlemesine inceleyen kaynaklar çok faydalı benim için.Tamam hocam bir dahakine insanları bilgilendirmek için kenara 700-800 euro koyup test için gerekli ürünleri almayı bekleyip iletiriz. Sonrasında karşılaştırma yaparken 8500 TL lik pahalı asus fhd monitörü koyup, bakın bunun ghostingi daha az diye bilgi veririz. İnsanlar 2k f/p monitör için bilgi almaya gelmişken yerine fhd pahalı ürün almaya yönlendiririz.
Sagolun hocam çok teşekkür ediyoruz hepinizeHocam monitör için kullanıcı inceleme rehberi hazırlıyoruz. Orada zaten fazlasıyla fotoğraf olacak. Unutmazsam inceleme konu linkini buraya da ileteceğim.
Rica ederim. Güle güle kullanın.
Ölü piksel durumunda nere yardımcı oluyorsa oradan alayımTaksit ile alacaksanız vatandan alabilirsiniz. Peşin fiyatına taksit uyguluyorlar çünkü.
Onun dışında alacağınız zaman fiyat araştırması yapıp en uygun olan yerden alabilirsiniz. Ama yine de başım ağrımasın diyorsanız yine vatandan alabilirsiniz. Zaten şuan en ucuz fiyat yine vatanda.
Rica ederim ne demek. Aklına takılan bir şey varsa ilet, rehbere ekleriz senin için.Sagolun hocam çok teşekkür ediyoruz hepinize
Vatan bu konularda incehesap a göre daha iyi.Ölü piksel durumunda nere yardımcı oluyorsa oradan alayım