ViewSonic VX2780-2K alınır mı

Ghosting testinizin doğru olabilmesi için zaten şu sitede ki adımlara uymanız lazım o anlayamadığın adam bunları biliyor belli ki.
Sizin ufo testiniz tam doğru bile sayılmaz. Ondan attım fotoğrafı yani attığım fotoğrafı referans alabilirsiniz.
Tamam hocam bir dahakine insanları bilgilendirmek için kenara 700-800 euro koyup test için gerekli ürünleri almayı bekleyip iletiriz. Sonrasında karşılaştırma yaparken 8500 tl lik pahalı asus fhd monitörü koyup, bakın bunun ghostingi daha az diye bilgi veririz. İnsanlar 2k f/p monitör için bilgi almaya gelmişken yerine fhd pahalı ürün almaya yönlendiririz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia ekran kartım var benimde g-sync desteklemiyor değil mi
Adaptive g-sync destekliyor hocam. Ama siz zaten film için alacaksanız, bu tür şeylere ihtiyacınız yok sanki.

Tamam hocam bir dahakine insanları bilgilendirmek için kenara 700-800 euro koyup test için gerekli ürünleri almayı bekleyip iletiriz. Sonrasında karşılaştırma yaparken 8500 TL lik pahalı asus fhd monitörü koyup, bakın bunun ghostingi daha az diye bilgi veririz. İnsanlar 2k f/p monitör için bilgi almaya gelmişken yerine fhd pahalı ürün almaya yönlendiririz.

Adaptive g-sync destekliyor hocam. Ama siz zaten film için alacaksanız, bu tür şeylere ihtiyacınız yok sanki.
Evet belki 1080 pyi film için bunu oyun için kullanırım genelde hikayeli oyunlar oynuyorum onun içinde gayet yeterlidir değil mi

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Evet belki 1080 pyi film için bunu oyun için kullanırım genelde hikayeli oyunlar oynuyorum onun içinde gayet yeterlidir değil mi
Çok bile yeter hocam, profesyonel fps oyuncusu değilseniz sizi gerçekten etkileyecek, hayattan bıktıracak türde bir ghosting sorunu yok.

Hocam monitorunuzu fotoğraf olarak atma şansınız var mi
Hocam monitör için kullanıcı inceleme rehberi hazırlıyoruz. Orada zaten fazlasıyla fotoğraf olacak. Unutmazsam inceleme konu linkini buraya da ileteceğim.

Aldım gitti hocam teşekkür ederim desteklerin için
Rica ederim. Güle güle kullanın.

Hangi siteden almamı önerirsiniz?
Taksit ile alacaksanız vatandan alabilirsiniz. Peşin fiyatına taksit uyguluyorlar çünkü.
Onun dışında alacağınız zaman fiyat araştırması yapıp en uygun olan yerden alabilirsiniz. Ama yine de başım ağrımasın diyorsanız yine vatandan alabilirsiniz. Zaten şuan en ucuz fiyat yine vatanda.

Tamam hocam bir dahakine insanları bilgilendirmek için kenara 700-800 euro koyup test için gerekli ürünleri almayı bekleyip iletiriz. Sonrasında karşılaştırma yaparken 8500 TL lik pahalı asus fhd monitörü koyup, bakın bunun ghostingi daha az diye bilgi veririz. İnsanlar 2k f/p monitör için bilgi almaya gelmişken yerine fhd pahalı ürün almaya yönlendiririz.
Sizin testiniz ile zaten benziyor fark ettiyseniz attığım resim neden hala uzatıyorsunuz ? Benim attığım işte usülüne göre ölçülmüş olan sizinki telefon kamerası ile olan ikisi de iş yapar ama bunu bizzat sitenin kendisi söylemiş. Bunu ben fikir olsun diye paylaşıyorum. Göz ile daha iyi görebiliyorsunuz böylece farkı. Monitör'ün usulüne göre yapılan ghosting testi istemiyorsanız siz bilirsiniz öyle model de çok. Monitörleri derinlemesine inceleyen kaynaklar çok faydalı benim için.

• Beğen
Hocam monitör için kullanıcı inceleme rehberi hazırlıyoruz. Orada zaten fazlasıyla fotoğraf olacak. Unutmazsam inceleme konu linkini buraya da ileteceğim.

Rica ederim. Güle güle kullanın.
Sagolun hocam çok teşekkür ediyoruz hepinize

• Beğen
Taksit ile alacaksanız vatandan alabilirsiniz. Peşin fiyatına taksit uyguluyorlar çünkü.
Onun dışında alacağınız zaman fiyat araştırması yapıp en uygun olan yerden alabilirsiniz. Ama yine de başım ağrımasın diyorsanız yine vatandan alabilirsiniz. Zaten şuan en ucuz fiyat yine vatanda.
Ölü piksel durumunda nere yardımcı oluyorsa oradan alayım

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal