Örneğin Türkiye'de bir Rolls Royce almak mı daha karlı dır yoksa Dubai den mi ? Ve biraz anlatırsan sevinirimparan varsa yardımcı olurum maaliyetli işler çünkü bu işide ben yapıyorum.
açıkçası türkiyede olmayan araçları getirtmek daha mantıklı yani örneğin ben 2.0 tsi tiguan getirttim 2 hafta önce türkiyede ya hiç yk yada taş çatlasın 3 tane var ve aracın gelme maaliyeti 7-8 milyon tl yi geçmişti ama arkadaş satmaya kalksa 9-10 mmilyondan gider.Örneğin Türkiye'de bir Rolls Royce almak mı daha karlı dır yoksa Dubai den mi ? Ve biraz anlatırsan sevinirim
7 8m tiguan mı sfdşıgk uhakldjghkldgf aynen kanziiaçıkçası türkiyede olmayan araçları getirtmek daha mantıklı yani örneğin ben 2.0 tsi tiguan getirttim 2 hafta önce türkiyede ya hiç yk yada taş çatlasın 3 tane var ve aracın gelme maaliyeti 7-8 milyon TL yi geçmişti ama arkadaş satmaya kalksa 9-10 mmilyondan gider.
Oturma izni olmayan kişiler 2.el araç getirtemez maalesef sadece sıfır o da şirket üzerinden gerçekleşmekte.Örneğin Türkiye'de bir Rolls Royce almak mı daha karlı dır yoksa Dubai den mi ? Ve biraz anlatırsan sevinirim
ne bu uçan tiguan mı bro, 7-8m tl neaçıkçası türkiyede olmayan araçları getirtmek daha mantıklı yani örneğin ben 2.0 tsi tiguan getirttim 2 hafta önce türkiyede ya hiç yk yada taş çatlasın 3 tane var ve aracın gelme maaliyeti 7-8 milyon TL yi geçmişti ama arkadaş satmaya kalksa 9-10 mmilyondan gider.
Kardeşim sen ne sandım 2.0 tsi araç fabrika çıkışı almanyada gümrüğe kadar oranın vergi muafiyeti ile birlikte 80 bin euro araç zaten sigortalı konteyner üzerinden türkiyeye geitrttirildi 40 bin euro ordan türkiyede aracın vergisi 5.5 milyon tl tr plaka yaptırdık.ne bu uçan tiguan mı bro, 7-8m TL ne
Yani 0 araba getirtmek istiyorum onuda şirket açarak yapmam gerekiyor doğrumu anladım? Anonim bir şirket fark etmiyor demi ?Oturma izni olmayan kişiler 2.el araç getirtemez maalesef sadece sıfır o da şirket üzerinden gerçekleşmekte.
Büyü de gel yanımda çalış gör.7 8m tiguan mı sfdşıgk uhakldjghkldgf aynen kanzii
farketmyior ülkede yatırım olması lazım ya şirketi oraya açacaksınız ki min dediğim gibi 250 bin euro mesela yatırım olmalı. Tabi bu sayede 2.el de alabiliyorsunuz. Aracın tr plaka olabilmesi için belli bir gün kadarı sanırım yanlış hatırlamıyorsam 170 gün plaka çevirtiremezsin 2.el için geçerli mi bilemiyorum.Yani 0 araba getirtmek istiyorum onuda şirket açarak yapmam gerekiyor doğrumu anladım? Anonim bir şirket fark etmiyor demi ?
Reis o Tiguan değildir. Sen bı kontrol et.açıkçası türkiyede olmayan araçları getirtmek daha mantıklı yani örneğin ben 2.0 tsi tiguan getirttim 2 hafta önce türkiyede ya hiç yk yada taş çatlasın 3 tane var ve aracın gelme maaliyeti 7-8 milyon TL yi geçmişti ama arkadaş satmaya kalksa 9-10 mmilyondan gider.
Kardeşim neye inanmıyorsun söyle bakalım. Siz ne sanıyorsunuz yurt dışından araba getirtmek ucuz mu? sıfır araçlar bunlar.Reis o Tiguan değildir. Sen bı kontrol et.
HİÇBİR AVEL GİDİP 8 9M tiguan almaz :dBüyü de gel yanımda çalış gör.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
farketmyior ülkede yatırım olması lazım ya şirketi oraya açacaksınız ki min dediğim gibi 250 bin euro mesela yatırım olmalı. Tabi bu sayede 2.el de alabiliyorsunuz. Aracın tr plaka olabilmesi için belli bir gün kadarı sanırım yanlış hatırlamıyorsam 170 gün plaka çevirtiremezsin 2.el için geçerli mi bilemiyorum.