Çoluk çocukla uğraşamıcam siz kendi halinizde takılın gençler.HİÇBİR AVEL GİDİP 8 9M tiguan almaz :d
Çoluk çocukla uğraşamıcam siz kendi halinizde takılın gençler.HİÇBİR AVEL GİDİP 8 9M tiguan almaz :d
Kardeşim neye inanmıyorsun söyle bakalım. Siz ne sanıyorsunuz yurt dışından araba getirtmek ucuz mu? sıfır araçlar bunlar.
aynen kanzi 3m lık aracı 7 8 e getir senÇoluk çocukla uğraşamıcam siz kendi halinizde takılın gençler.
Kardeşim allah aşkına az büyü gel ya 2.0 tdi mı diyorum ben sen ne anlıyorsun cahillik yapmayın yazıktır. Bilmek değil öğrenmemek ayıptır. O araç Tiguan R 310 hp.
AL SaNA 3M TIGUAN NE 7 8 MILyonu
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen kanzi 3m lık aracı 7 8 e getir sen
Bı tık doğruluk payı var 2.0 TSI diyor TDI değil.
AL SaNA 3M TIGUAN NE 7 8 MILyonu
aynen kanzi 3m lık aracı 7 8 e getir sen
bende diyorum 7 8 9 m tiguana verecek enayi varsa köprü falan satalım o arkadaşa o araca gelene kadar neler alıyorsun canavarKardeşim allah aşkına az büyü gel ya 2.0 tdi mı diyorum ben sen ne anlıyorsun cahillik yapmayın yazıktır. Bilmek değil öğrenmemek ayıptır. O araç Tiguan R 310 hp.
keke anlamadığım şu, burdaki 2.0 dan farkı ne, niye 7-8m verdinÇoluk çocukla uğraşamıcam siz kendi halinizde takılın gençler.
Kardeşim araç Tiguan R 2.0 tsi 310 HP araç türkiyede yok.keke anlamadığım şu, burdaki 2.0 dan farkı ne, niye 7-8m verdin
O arabaya binmeden anlamazsın.bende diyorum 7 8 9 m tiguana verecek enayi varsa köprü falan satalım o arkadaşa o araca gelene kadar neler alıyorsun canavar
tr de olmayınca ne oluyor :çD max galerici kafası yoksa kazık atarız aynen bulursan alacak enayi atarsın alt tarafı tiguan 8 m ye o tiguanı ıkıye bölecek araç alıyorsunKardeşim araç Tiguan R 2.0 tsi 310 HP araç türkiyede yok.
O arabaya binmeden anlamazsın.
Reis emin ol 7-8m paraya kimse Tiguan almaz, çok keyifli olsa bile.Kardeşim araç Tiguan R 2.0 tsi 310 HP araç türkiyede yok.
Aynen öyle en azından aklı olan almazReis emin ol 7-8m paraya kimse Tiguan almaz, çok keyifli olsa bile.
hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesinKardeşim araç Tiguan R 2.0 tsi 310 HP araç türkiyede yok.