Öneri Yurtdışından araba nasıl getittirilir ?

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
Merhaba Dubai den araba alıp Türkiye'ye getirip tr plaka olarak kullanmak istiyorum ama Dubai den nasıl araba alınır Türkiye'ye nasıl getirilip tr plaka alınır bilmiyorum yardımcı olur musunuz ( 0 araba alacağım)

paran varsa yardımcı olurum maaliyetli işler çünkü bu işide ben yapıyorum.

paran varsa yardımcı olurum maaliyetli işler çünkü bu işide ben yapıyorum.
Örneğin Türkiye'de bir Rolls Royce almak mı daha karlı dır yoksa Dubai den mi ? Ve biraz anlatırsan sevinirim

Örneğin Türkiye'de bir Rolls Royce almak mı daha karlı dır yoksa Dubai den mi ? Ve biraz anlatırsan sevinirim
açıkçası türkiyede olmayan araçları getirtmek daha mantıklı yani örneğin ben 2.0 tsi tiguan getirttim 2 hafta önce türkiyede ya hiç yk yada taş çatlasın 3 tane var ve aracın gelme maaliyeti 7-8 milyon tl yi geçmişti ama arkadaş satmaya kalksa 9-10 mmilyondan gider.

açıkçası türkiyede olmayan araçları getirtmek daha mantıklı yani örneğin ben 2.0 tsi tiguan getirttim 2 hafta önce türkiyede ya hiç yk yada taş çatlasın 3 tane var ve aracın gelme maaliyeti 7-8 milyon TL yi geçmişti ama arkadaş satmaya kalksa 9-10 mmilyondan gider.
7 8m tiguan mı sfdşıgk uhakldjghkldgf aynen kanzii

Oturma izni olmayan kişiler 2.el araç getirtemez maalesef sadece sıfır o da şirket üzerinden gerçekleşmekte.

açıkçası türkiyede olmayan araçları getirtmek daha mantıklı yani örneğin ben 2.0 tsi tiguan getirttim 2 hafta önce türkiyede ya hiç yk yada taş çatlasın 3 tane var ve aracın gelme maaliyeti 7-8 milyon TL yi geçmişti ama arkadaş satmaya kalksa 9-10 mmilyondan gider.
ne bu uçan tiguan mı bro, 7-8m tl ne

ne bu uçan tiguan mı bro, 7-8m TL ne
Kardeşim sen ne sandım 2.0 tsi araç fabrika çıkışı almanyada gümrüğe kadar oranın vergi muafiyeti ile birlikte 80 bin euro araç zaten sigortalı konteyner üzerinden türkiyeye geitrttirildi 40 bin euro ordan türkiyede aracın vergisi 5.5 milyon tl tr plaka yaptırdık.

Oturma izni olmayan kişiler 2.el araç getirtemez maalesef sadece sıfır o da şirket üzerinden gerçekleşmekte.
Yani 0 araba getirtmek istiyorum onuda şirket açarak yapmam gerekiyor doğrumu anladım? Anonim bir şirket fark etmiyor demi ?

7 8m tiguan mı sfdşıgk uhakldjghkldgf aynen kanzii
Büyü de gel yanımda çalış gör.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani 0 araba getirtmek istiyorum onuda şirket açarak yapmam gerekiyor doğrumu anladım? Anonim bir şirket fark etmiyor demi ?
farketmyior ülkede yatırım olması lazım ya şirketi oraya açacaksınız ki min dediğim gibi 250 bin euro mesela yatırım olmalı. Tabi bu sayede 2.el de alabiliyorsunuz. Aracın tr plaka olabilmesi için belli bir gün kadarı sanırım yanlış hatırlamıyorsam 170 gün plaka çevirtiremezsin 2.el için geçerli mi bilemiyorum.

Reis o Tiguan değildir. Sen bı kontrol et.

Büyü de gel yanımda çalış gör.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

farketmyior ülkede yatırım olması lazım ya şirketi oraya açacaksınız ki min dediğim gibi 250 bin euro mesela yatırım olmalı. Tabi bu sayede 2.el de alabiliyorsunuz. Aracın tr plaka olabilmesi için belli bir gün kadarı sanırım yanlış hatırlamıyorsam 170 gün plaka çevirtiremezsin 2.el için geçerli mi bilemiyorum.
HİÇBİR AVEL GİDİP 8 9M tiguan almaz :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,964
Üyeler
189,360
Son üye
oguzhancngl46
Geri