RYZEN 7 7800X3D +4060 SİSTEM

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar kaliteli parçalar dan oluşan bi sistem kurdum sadece parçalarda uyumsuzluk varmı onu söylemeniz yeterli

oyun için alıyorsanız o işlemci ekran kartına fazla

• Beğen
Reaksiyonlar: Bzsu
Hocam çok pahalı. Ne için kullanacaksınız? Ne tarz oyunlar oynayacaksınız?
Max bütçeniz nedir? size güzel bir kasa toplayım isterseniz.

Hocam çok pahalı. Ne için kullanacaksınız? Ne tarz oyunlar oynayacaksınız?
Max bütçeniz nedir? size güzel bir kasa toplayım isterseniz.
bütçe monitörle beraber 65 bin ama kardeşim kaliteli parçalar istiyorum atıyorum msı ventus değilde gaming x wifi bluetoth özelliği olan bi anakart sağlam bi sıvı soğutma gold plus bi güç kaynağı 1080p de fps oyunları mmorg oyunları fifa bu tarz arada render

bütçe monitörle beraber 65 bin ama kardeşim kaliteli parçalar istiyorum atıyorum msı ventus değilde gaming x wifi bluetoth özelliği olan bi anakart sağlam bi sıvı soğutma gold plus bi güç kaynağı 1080p de fps oyunları mmorg oyunları fifa bu tarz arada render
Bu bütçede 4080 veya kaliteli parçalardan oluşan 4070 Tİ toplanır.

Bir çok kişi çıkıp o markaya para verilmez şöyle böyle diyecek ama çok takma. Tek tek kendim topladım bende kaliteli parçalar olsun istedim. 4080li sistem yapardım belki o paraya ama içime sinen 4070ti lı sistem yaptım. Çok da memnunum.

Bir çok kişi çıkıp o markaya para verilmez şöyle böyle diyecek ama çok takma. Tek tek kendim topladım bende kaliteli parçalar olsun istedim 4080li sistem yapardım belki o paraya ama içime sinen 4070ti lı sistem yaptım. Çok da memnunum.
Hocam kaliteli gördüğünüz asus msi gibi markalarında kalitesiz ürünleri mevcut hatırlatmak isterim.

Hocam kaliteli gördüğünüz asus msi gibi markalarında kalitesiz ürünleri mevcut hatırlatmak isterim.
İmzamda yazıyor sistemim. Kalitesiz tek parçam yok. Markaların modellerine göre alınıyor tabi ama gidip msi gaming x suprim yerine zotac gainward almam yani. 4080 zotac almadım 4070ti msi gaming x aldım.

İmzamda yazıyor sistemim. Kalitesiz tek parçam yok. Markaların modellerine göre alınıyor tabi ama gidip msi gaming x suprim yerine zotac gainward almam yani. 4080 zotac almadım 4070ti msi gaming x aldım.
imzada bi araba parası yatıyo maşallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,499
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri