Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,384
Asus rog keris modelinde lehim yok. Lego takar gibi takıp çıkartılıyor. Peki normal bir farede böyle switchi takıp lehimlemezsrm ne olur? Ne farkı var?
Asus rog kerisin bu özelliğinin hiçbir önemi yok o zaman.farkı olmaz düzgün temas etsin yeter
swich değiştirienler için lehimden kurtarır ama diğer bilindik swichler lego şeklinde çuk oturur mu bilmemAsus rog kerisin bu özelliğinin hiçbir önemi yok o zaman.
Peki rog keriste nasıl bir teknoloji var da lehimlenmese bile sorun çıkartmıyor? Onu merak ettim.eğer temassızlık olmuyorsa sıkıntı olmaz ama illaki olacaktır yerinden vs. oynama illaki olacaktır eğer switrch değişiyorsanız lehimleyin
tam sistemi bilmiyorum ama muhtemeln optik switchler gibi bir sistem vardırPeki rog keriste nasıl bir teknoloji var da lehimlenmese bile sorun çıkartmıyor? Onu merak ettim.
Switchlerin takıldığı yer normal farelerdeki gibi değildir yani. Bir farkı vardır.tam sistemi bilmiyorum ama muhtemeln optik switchler gibi bir sistem vardır
İllaki vardırSwitchlerin takıldığı yer normal farelerdeki gibi değildir yani. Bir farkı vardır.
Farenin o özelliğine aşık oldum resmen. Keşke standart bir şey olsa bütün farelerde. Ama markalar yapmaz öyle bir şey. Daha ucuza öyle özellikli bir fare olsa keşke.İllaki vardır
hocam neden bu kadar sevdiniz ?Farenin o özelliğine aşık oldum resmen. Keşke standart bir şey olsa bütün farelerde. Ama markalar yapmaz öyle bir şey. Daha ucuza öyle özellikli bir fare olsa keşke.
asusta soketli sistem var dieğrlerinde ise lehim legim olmassa sqitch yerinden oynayabilir asusta ise sokete tam otururAsus rog keris modelinde lehim yok. Lego takar gibi takıp çıkartılıyor. Peki normal bir farede böyle switchi takıp lehimlemezsrm ne olur? Ne farkı var?
skatezleri kaldrmadan lehimsiz switch değişimihocam neden bu kadar sevdiniz ?
1. si skatezleri çöp etmeye gerek yok.hocam neden bu kadar sevdiniz ?