Donanım arşivi forum VS Technopat sosyal

Technopatta gereksiz ban atılıyor ve çok ucube tipler var onun harici buradan iyi olduğunu düşünüyorum. Burada bir şey soruyoruz cevap alamıyoruz

Buradaki veletler olmasa harika bir yer olur.Ne kadar otistik varsa doluștu buraya

Burda daha çok samimiyet ve sohbet ortamı var orda direk çözüm oluyor senin ne aradığını bağlı bn burayı daha samimi buluyorum (en son hesap açtığımda technopatta ilk günden 2/3 tane uyarı yedim Max 10 mesaj fln yazmisimdir 😂)

Sizce hangisi daha iyi?
Technopat'da yok gereksiz ban atılıyormuş falan gibi masallarla gelmeyin. Kuralları okumadan foruma giriş yaparsanız ban yersiniz. Gereksiz olduğunu düşünüyorsanız gidin ticket açın, genelde maksimum 1 gün içinde bakıyorlar ve haksızsa kaldırıyorlar. Mesela çoklu üyelikten saçma bir ban yemiştim, ticket ile kaldırttım o banı.

Her forumun kuralları, düzeni ve kitlesi aynı değildir. Ayrıca forumlar "forum kapıştırma" mekanı da değildir. Açıp durmayın artık şu konuları.

Technopat'lılar açılan izoly, turbox pc alınır mı muhabbetlerile nasıl rezil oldularsa bizde böyle rezil oluyoruz.

Geri