❌İndirim Bitti! Acer Predator Aethon 301 Tkl 699 TL

WörWind

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,957
Gateron denmis fakat switchleri Gateron degil oncelikle onu belirteyim. Outemu Switch kullaniyor. Sahsen bu fiyatlara TKL bir klavye ariyorsaniz tercih edilebilir bence. Eger ki TKL sart degil ise bu fiyatlara E Yosso Z11 var. Birde klavyede hot swap mevcut mu tam bilgi bulamadim baska bir forumda bir arkadas var demis ama kendi sitesinde https://www.acer.com/tr-tr/predator/accessories/gaming-keyboards/aethon-301 oyle bir bilgi bulamadim.

Ekleme: Model kodu PKW120 ise Outemu Switch ile geliyormus, PKB010 model kodu ile geliyor ise Gateron Switch ile geliyormus.

bu klavyenin 2 modeli var trendyolda da satılmıştı satıcı trendyol olanların gateron switchti diğerleri outemuydu belki bu da gaterondur ürün koduna bakmak lazım

bu klavyenin 2 modeli var trendyolda da satılmıştı satıcı trendyol olanların gateron switchti diğerleri outemuydu belki bu da gaterondur ürün koduna bakmak lazım
Tam onu ekliyordum hocam @Perfectshot06 hocamin yazdigini gordum baska bir konuda, urun koduna gore degisiyormus.

trendyolda satilan gateron değildi knk

trendyol satıcıdan alanlara gateron geldi daha sonra satıcıya bakmadan farklı satıcıdan alanlara outemu geldi
valla ben trendyol satıcısından alan bir kaç arkadaşında outemu geldiğini gördüm :D hatta forumda paylaşmışlardı ben de alacaktım. Onu görünce almadım

Aslinda alinip denenebilir bence. En kotu iade edersiniz alacak var ise. Outemu bile olsa sahsen TKL bir klavye ariyor olsam bu butcede mantikli bir tercih olur.

bu paraya bence bedava"
Eger oyle ise cidden bedava ayrica kullanan ya da bilgi sahibi olan arkadaslara sorayim klavyede hot swap bulunuyor mu? Kendi sitesinde yazmiyor fakat satin alan bir arkadas var oldugunu soylemis baska bir forumda.

Eger oyle ise cidden bedava ayrica kullanan ya da bilgi sahibi olan arkadaslara sorayim klavyede hot swap bulunuyor mu? Kendi sitesinde yazmiyor fakat satin alan bir arkadas var oldugunu soylemis baska bir forumda.
bence olsada olmasada gateron+tkl klavye için fiyat çok güzel

Geri