Mi̇crosoft Güvenli̇k Sorunu

efexcanx1

80+
Reaksiyon skoru
26
merhaba bugun microsoft hesabıma sabah saat 5 te güvenlik kodu gelmiş ve hesabta 2 tane pc girikti şifreyi değistirdim cihazları çıkardım ?

merhaba bugun microsoft hesabıma sabah saat 5 te güvenlik kodu gelmiş ve hesabta 2 tane pc girikti şifreyi değistirdim cihazları çıkardım ?
Bir Sorun Olmaz Çıkarttıysan Cihazları Ve Değiştirdiysen Şifreyi

Olmaz. Ancak sebebi ne olabilir ki pc ye bir şey indirdiniz mi?

oyun indirdim zula gta sa bandicam ama crack bandicam geçen tarama yaptım virus dedi ona sonra sildim (site adı veririm istersen)
Bandicam bu keymaker mı? Bandicam.com yazısını kaldıran, süresiz video çekebildiğiniz. Hiç bir crack güvenli olmaz bi tlauncher draması olmuştu bazı süper donanımlı arkadaşlarımız 3 yıldır kullanıyorum sorun yok falan diyorlardı virüsü biz virüsüz diye gösterecek halleri yok ya! O yüzden hiç bir crack gü-ven-li de-ğil-dir.
Toprak abimin apk ları güvenli bence :d

Bandicam bu keymaker mı? Bandicam.com yazısını kaldıran, süresiz video çekebildiğiniz. Hiç bir crack güvenli olmaz bi tlauncher draması olmuştu bazı süper donanımlı arkadaşlarımız 3 yıldır kullanıyorum sorun yok falan diyorlardı virüsü biz virüsüz diye gösterecek halleri yok ya! O yüzden hiç bir crack gü-ven-li de-ğil-dir.
Toprak abimin apk ları güvenli bence :d
toprak koç tabii ki güvenli evet keymaker ama sildim onu Tlauncher harbi viruslu mu ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bendede tlauncher var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,827
Üyeler
191,176
Son üye
Atilla2001
Geri