CS2 indirmeden CSGO oynamak

albatros_

80+
Reaksiyon skoru
5
az önce steam hesabına girer girmez cs2 indirmeye başladı ama csgo'ya girmek istiyorum. başlatma seçeneklerinden csgoyu seçmeme rağmen yine de cs2 indiriyor. nasıl girebilirim?

Betayı kabul etmişsin hocam

Sen betayı kabul ederken indir ve devam et dediysen, indirmeden CS:GO geçemezsin.

az önce steam hesabına girer girmez cs2 indirmeye başladı ama csgo'ya girmek istiyorum. başlatma seçeneklerinden csgoyu seçmeme rağmen yine de cs2 indiriyor. nasıl girebilirim?
kardeşş o cs2 oynanacak kaçarı yok haha

Bildiğim kadarı ile eğer hak kazandıysan mecbur indiriceksin dostum.

Zaten merak etme tamamen geçtiği zaman bir daha indirmene gerek kalmayacak ufak güncellemeler ile arkadan arkadan geliştiriyorlar oyunu.

steam kütüphanesinden csgoyu bulup özellikler sekmesine gir ordan dlc yerinden cs2 nin tikini kaldır

Geri