GamePower Saber RGB Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye
26 Kasım 2020 tarihinde incehesap.com üzerinden 364,90 TL'ye almıştım.
En ucuz Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gamepower Saber RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şu anda en ucuz yerde 1.139,00 TL olarak görünüyor.
Yaklaşık 3 yıldır aktif bir şekilde kullanıyorum. En ufak bir sorun dahi yaşamadım. Defalarca tüm tuşları çıkartıp bir sıvı yardımı ile temizleyip kurutup tekrar taktığım halde ne bir hissizlik ne bir tepki vermeme nede geç algılama gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Yazılımı ile birlikte RGB modları, macro ayarları çok rahat bir şekilde yapılabiliyor.
Bilmiyorum günümüzde bu fiyata daha iyisi belki vardır. Araştırma yapmadım çünkü ihtiyaç duymadım. Klavyemden çok memnunum.
Tek eksi yönü speaker kapalıyken ve kulağımda kulaklık yokken ara sıra tuşlara bastığında dipten bir tel sesi geliyor çınlama gibi. Ufak bir ses. Ortamda klavye sesi dışında hiçbir ses yokken duyulabiliyor sadece. Ona da ne kadar eksi yön denir bilemiyorum.
Ürünün bazı satıcılarında kronik sorunlu diye saçma sapan yorumlar var hiç aldırma. Sağlam bir satıcıdan almanı tavsiye ederim. Ben 3 yıldır hiçbir sıkıntı sorun yaşamadım. Tavsiye ediyorum.