Neler Yeni

F/P ÜRÜNÜ MEKANİK KLAVYE ÖNERİLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam o arkadaş bu aralar pek aktif değil muhtemelen görmez @M.A.Y. ama zenci gereken öneriyi yapmış zaten lakin arkadaş Türkçe bir klavye istiyor o yüzden attıklarımdan birini alması mantıklı olur muhtemelen Murat hocam da aynılarını önerirdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet de alınır.
Tamam kardeşim sen alırsın kullanırsın hiç sorun yok. Bizim millette kendi ürününü çok iyi zannetme durumu var boşa avutma kendini kanka. Belki sen sorun yaşamamışsındır ama sorunlu bir klavye. Ayrıca daha iyi seçenekler var aynı fiyata.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Dr Luciano
İyi forumlar başlıktada belirtmiş olduğum gibi f/p ürünü blue switch dışında mekanik klavye önerilerinizi alabilir miyim birde türkçe harfler olursa klavyede çok sevinirim arada sırada ailemde kullanıyor bilgisayarımı türkçe karakterleri bulamıyorlar klavye üzerinde onlarında laflarını çekmek istemiyorum

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
Hocam o arkadaş bu aralar pek aktif değil muhtemelen görmez @M.A.Y. ama zenci gereken öneriyi yapmış zaten lakin arkadaş Türkçe bir klavye istiyor o yüzden attıklarımdan birini alması mantıklı olur muhtemelen Murat hocam da aynılarını önerirdi.

Tamam kardeşim sen alırsın kullanırsın hiç sorun yok. Bizim millette kendi ürününü çok iyi zannetme durumu var boşa avutma kendini kanka. Belki sen sorun yaşamamışsındır ama sorunlu bir klavye. Ayrıca daha iyi seçenekler var aynı fiyata.
Sende kendini peşin hükümlü olup avutma kankam. Ben kullanan biri olarak yazdım bunu. Sen bunu kullandın mı? Yorumlardan görüp mü alınmaz diyerek kendini avutuyorsun yoksa?

Ahmet09

80+ Bronze

GamePower Saber RGB Outemu Red Switch USB Mekanik Gaming Klavye​

26 Kasım 2020 tarihinde incehesap.com üzerinden 364,90 TL'ye almıştım.

Şu anda en ucuz yerde 1.139,00 TL olarak görünüyor.

Yaklaşık 3 yıldır aktif bir şekilde kullanıyorum. En ufak bir sorun dahi yaşamadım. Defalarca tüm tuşları çıkartıp bir sıvı yardımı ile temizleyip kurutup tekrar taktığım halde ne bir hissizlik ne bir tepki vermeme nede geç algılama gibi hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Yazılımı ile birlikte RGB modları, macro ayarları çok rahat bir şekilde yapılabiliyor.

Bilmiyorum günümüzde bu fiyata daha iyisi belki vardır. Araştırma yapmadım çünkü ihtiyaç duymadım. Klavyemden çok memnunum.

Tek eksi yönü speaker kapalıyken ve kulağımda kulaklık yokken ara sıra tuşlara bastığında dipten bir tel sesi geliyor çınlama gibi. Ufak bir ses. Ortamda klavye sesi dışında hiçbir ses yokken duyulabiliyor sadece. Ona da ne kadar eksi yön denir bilemiyorum.

Ürünün bazı satıcılarında kronik sorunlu diye saçma sapan yorumlar var hiç aldırma. Sağlam bir satıcıdan almanı tavsiye ederim. Ben 3 yıldır hiçbir sıkıntı sorun yaşamadım. Tavsiye ediyorum.
Bu kronik sorunlu değil miydi?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Sende kendini peşin hükümlü olup avutma kankam. Ben kullanan biri olarak yazdım bunu. Sen bunu kullandın mı? Yorumlardan görüp mü alınmaz diyerek kendini avutuyorsun yoksa?
Hayır bunu daha önce kullanmadım ama daha iyi seçenekler olduğu çok bariz bunu anlayamıyorsan vay haline. Ayrıca K552 kullandım Saber alacağıma onu alırım o bile daha iyi en azından Hotswap var. Belki sen kullandın gayet güzel geldi sen sorun yaşamadın olabilir. Ama sırf sen sorun yaşamadın diye ya da sırf sen memnunsun diye alınır bir klavye değil allah aşkına bilmeden yorum yapmayın. Aynı fiyata daha iyisi varken neden onu alsın bana söylesene? Birde kullanmadığımız ürün hakkında yorum yapmayacaksak kimse bir şey önermesin bu forumda nasıl bir mantık bu? Ben teknik özelliklerine ve insanların yaşadığı deneyimlere bakıyorum. Aynı fiyata daha iyisi varken neden bunu tercih etsin?

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda

Bababa bide kendi hayal dünyasında ''izim millette kendi ürününü çok iyi zannetme durumu var'' şöyle bir yorum yapmış. Ben benim kullandığım ürün en iyi ürün bu ürünü kimseye ezdirmem diyerek atmadım kendimi ortaya kankam. Aktif olarak kullandığım 3 yıldır hiçbir sorun yaşamadığım bir ürünle ilgili görüşlerimi belirttim. Bende senin yaptığın her öneriye alınmaz kronik sorunlu deyip geçersem hoşuna gider mi?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bababa bide kendi hayal dünyasında ''izim millette kendi ürününü çok iyi zannetme durumu var'' şöyle bir yorum yapmış. Ben benim kullandığım ürün en iyi ürün bu ürünü kimseye ezdirmem diyerek atmadım kendimi ortaya kankam. Aktif olarak kullandığım 3 yıldır hiçbir sorun yaşamadığım bir ürünle ilgili görüşlerimi belirttim. Bende senin yaptığın her öneriye alınmaz kronik sorunlu deyip geçersem hoşuna gider mi?
Eğer öyle ise kabullenirim ben her aldığım ürünü önermiyorum . Ayrıca ben senin onu önermene laf etmedim daha iyisi var dedim sen daha da uzattın. Diyorum zaten belki sen memnunsundur ama daha iyisi var neden onu alsın ki?

Ayrıca lafımın arkasındayım bizim millette öyle bir durum var bir tane çocuk geldi aklıma Turbox mu İzoly mi ne almıştı video çekip yayınlamıştı birde çok iyiymiş gibi kendini avutuyordu. Bu sadece bir örnek daha niceleri var sırf kendi kullanıyor diye iyi bir ürün olduğunu düşünenler. He belki kendisi sorun yaşamamıştır gayet memnundur eyvallah ama benim demeye çalıştığım şu neden onu alsın daha iyisi varken?

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
İyi forumlar başlıktada belirtmiş olduğum gibi f/p ürünü blue switch dışında mekanik klavye önerilerinizi alabilir miyim birde türkçe harfler olursa klavyede çok sevinirim arada sırada ailemde kullanıyor bilgisayarımı türkçe karakterleri bulamıyorlar klavye üzerinde onlarında laflarını çekmek istemiyorum
Bütçen çıkarsa öneririm, kendim de kullanıyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/3103...kanik-kablolu-gaming-klavye-summoner5c-bkctr/

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Emre Şanda
Uygunsuz davranış
Türkiye'de hiçbir klavye alınmaz. Alan maldır.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,580
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Türkiye'de hiçbir klavye alınmaz. Alan maldır.
Dostum ne alaka adamın önerdiği klavye çok iyi bir klavye bu bütçede ondan iyisi yok. Fakat Türkçe değil konu sahibi Türkçe istediği için HP Omen Encoder en mantıklısı olacaktır. Lütfen daha fazla diretme en iyisi sen kullan başkasına öneriyorsan da kendin bilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,541
Üyeler
163,185
Son üye
eymenasdd
Top Bottom