Curileis1771
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Hocam özelden sistemin fiyatını ve içeriğini bana söyleme imkanın var mı?Ne zaman knkam link atar mısın ciddi merak ediyorum yok böyle fiyatlar çünkü
Hocam özelden sistemin fiyatını ve içeriğini bana söyleme imkanın var mı?Ne zaman knkam link atar mısın ciddi merak ediyorum yok böyle fiyatlar çünkü
Bizim sistem FULL MSI olacak bilirsiniz MSI Asus bileşenler her zaman daha pahalı olur biz kalite fiyat performans olarak rakipsiz bir sistem oluşturduk. Şimdi baktım Powerboost 12cm sıvı soğutma varmış at çöpe gitsin basit bir kule tipi çok daha iyi soğutur tüm bileşenler en düşük kalite, açıkcası RTX 4000 serisine geçince belirle bir kaliteyi ben görmek istiyorum. Tercih edenler tabi isterse bahsettiğiniz sistemi alabilir. Kimseye mani olmayayım.
Bu sistemden bahsediyorum hocam. Tabi sizin yapacağınız ile kıyaslanır mı bilmem, sonuçta içersinde 5500 işlemci falan bulunuyor ama bu fiyatada 4060 Ti güzel yani. Yarın youtubeye f5 atmaya başlarım artık, PSU da MSI anladığım kadarıyla, baya kaliteli bileşenlerden oluşan bir sistem gelecek gibi.
Kesinlikle katılıyorum işlemci soğutucu deepcol 240mm ye 400 TL upgrade edilebiliyor ama anakart çok giriş ekran kartı markası bence çöpBizim sistem FULL MSI olacak bilirsiniz MSI Asus bileşenler her zaman daha pahalı olur biz kalite fiyat performans olarak rakipsiz bir sistem oluşturduk. Şimdi baktım Powerboost 12cm sıvı soğutma varmış at çöpe gitsin basit bir kule tipi çok daha iyi soğutur tüm bileşenler en düşük kalite, açıkcası RTX 4000 serisine geçince belirle bir kaliteyi ben görmek istiyorum. Tercih edenler tabi isterse bahsettiğiniz sistemi alabilir. Kimseye mani olmayayım.
Bu zamanda B450 buldun öpte başına koyKesinlikle katılıyorum işlemci soğutucu deepcol 240mm ye 400 TL upgrade edilebiliyor ama anakart çok giriş ekran kartı markası bence çöp
Ben biraz daha üst düzeylerde gözümBu zamanda B450 buldun öpte başına koy![]()
Abdullah abi öğrenci olduğumdan dolayı pahalı şeyleri sadece taksitle alabiliyorum. Bilmiyorum fakat siteyle anlasıp peşin fiyatına 9 taksit vb. Yapabilirsen çok mutlu olurum.Bizim sistem FULL MSI olacak bilirsiniz MSI Asus bileşenler her zaman daha pahalı olur biz kalite fiyat performans olarak rakipsiz bir sistem oluşturduk. Şimdi baktım Powerboost 12cm sıvı soğutma varmış at çöpe gitsin basit bir kule tipi çok daha iyi soğutur tüm bileşenler en düşük kalite, açıkcası RTX 4000 serisine geçince belirle bir kaliteyi ben görmek istiyorum. Tercih edenler tabi isterse bahsettiğiniz sistemi alabilir. Kimseye mani olmayayım.
AMD Strateji değiştirdi A520 pompalıyor B450 kıtlığı var, B550 anakartlarda da sistemde indirim desteği neredeyse verilmiyor F/P sistem çıkartılamıyor.Ben biraz daha üst düzeylerde gözümkaslı bir anakart felan olacak
itopyada çıkacak ve genelde inceleme sistemlere benzer sistem çıkıyor.daha önce buna benzer olmuştu.Denmedi ama benim tahminim o inşallah 4070 olur da sanmıyorum ya
Hmm anladım bizim sistemdeki nasıl olacak acep onu bunu bırakalım da 24 k para hazilradim para çekeyim mi yeter mi abiAMD Strateji değiştirdi A520 pompalıyor B450 kıtlığı var, B550 anakartlarda da sistemde indirim desteği neredeyse verilmiyor F/P sistem çıkartılamıyor.
yokmu şöyle arc a750 yada 3050 li sistem çıkartıp forumdakilerini taklaya getirmenAMD Strateji değiştirdi A520 pompalıyor B450 kıtlığı var, B550 anakartlarda da sistemde indirim desteği neredeyse verilmiyor F/P sistem çıkartılamıyor.
İtopyadan mi olacakmış sistemitopyada çıkacak ve genelde inceleme sistemlere benzer sistem çıkıyor.daha önce buna benzer olmuştu.
Etmaaayokmu şöyle arc a750 yada 3050 li sistem çıkartıp forumdakilerini taklaya getirmen![]()
RTX 2060 neyinize yetmiyorİtopyadan mi olacakmış sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Etmaaa.Ama yok ya olmaz rtx ekran kartı dedi
O ne öyle ya yeniyor muRTX 2060 neyinize yetmiyor