Neler Yeni

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Bu sistemden bahsediyorum hocam. Tabi sizin yapacağınız ile kıyaslanır mı bilmem, sonuçta içersinde 5500 işlemci falan bulunuyor ama bu fiyatada 4060 Ti güzel yani. Yarın youtubeye f5 atmaya başlarım artık, PSU da MSI anladığım kadarıyla, baya kaliteli bileşenlerden oluşan bir sistem gelecek gibi.
Bizim sistem FULL MSI olacak bilirsiniz MSI Asus bileşenler her zaman daha pahalı olur biz kalite fiyat performans olarak rakipsiz bir sistem oluşturduk. Şimdi baktım Powerboost 12cm sıvı soğutma varmış at çöpe gitsin basit bir kule tipi çok daha iyi soğutur tüm bileşenler en düşük kalite, açıkcası RTX 4000 serisine geçince belirle bir kaliteyi ben görmek istiyorum. Tercih edenler tabi isterse bahsettiğiniz sistemi alabilir. Kimseye mani olmayayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ömer Seyfettin Yavuzyiğit
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Bizim sistem FULL MSI olacak bilirsiniz MSI Asus bileşenler her zaman daha pahalı olur biz kalite fiyat performans olarak rakipsiz bir sistem oluşturduk. Şimdi baktım Powerboost 12cm sıvı soğutma varmış at çöpe gitsin basit bir kule tipi çok daha iyi soğutur tüm bileşenler en düşük kalite, açıkcası RTX 4000 serisine geçince belirle bir kaliteyi ben görmek istiyorum. Tercih edenler tabi isterse bahsettiğiniz sistemi alabilir. Kimseye mani olmayayım.
Kesinlikle katılıyorum işlemci soğutucu deepcol 240mm ye 400 TL upgrade edilebiliyor ama anakart çok giriş ekran kartı markası bence çöp

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Abdullah abi öğrenci olduğumdan dolayı pahalı şeyleri sadece taksitle alabiliyorum. Bilmiyorum fakat siteyle anlasıp peşin fiyatına 9 taksit vb. Yapabilirsen çok mutlu olurum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben biraz daha üst düzeylerde gözüm 😂 kaslı bir anakart felan olacak
AMD Strateji değiştirdi A520 pompalıyor B450 kıtlığı var, B550 anakartlarda da sistemde indirim desteği neredeyse verilmiyor F/P sistem çıkartılamıyor.

JSezar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
AMD Strateji değiştirdi A520 pompalıyor B450 kıtlığı var, B550 anakartlarda da sistemde indirim desteği neredeyse verilmiyor F/P sistem çıkartılamıyor.
Hmm anladım bizim sistemdeki nasıl olacak acep onu bunu bırakalım da 24 k para hazilradim para çekeyim mi yeter mi abi 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Yazılım
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim