Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Giriş seviye fiyata göre güzel sistem olmuş premium parçalar seçilmiş. Bu fiyata ben geçen yıl 3060 sistem almıştım. Parçalarda bu kadar iyi değildi

veya bunu

O sistemler asla satılmaz satın alan kişininde aklından şüphe ederim
Bakalım ya ben zaten son çıkacak sistemi bekliyorum umarım üst segment olur 4070/4080 rx7800 xt falan

Bunun akşam fiyatı çok iyiydi 17K, anakart işlemci sıvı soğutma kasa değiştirince 20-21K ya geliyordu on numara oluyordu. Ama akşam site çöktü bugün düzeldi fiyat yükselmiş
Olsun bence yine de çok iyi fiyat, dediğin halini de gördüm gözlerime inanamadım. Birileri de bana "sen eşşek arıyorsun 19k"ya 4060Tİ' R55600 mı olur" yazdı. 17k'ya 5500oluyormuş hem de sıvı soğutmayla...

Arkadaşlar yaklaşık 4-5 gün öncesinde paylaşılan rx6600 lü sistemi alıp yanına kaliteli bir monitor çekmek mi daha mantıklı yoksa bütçeyi zorlayıp bu sistemi almak mı

Arkadaşlar çok anlamıyorum sizce nasıl bu sistem alınır mı ? Bu fiyatlarda veya üzerinde 4-5 koyup daha iyi alabileceğim bir şey var mıdır ?
Dostum şuan itopyada 23 bin e 13400 işlemci 4060ti ekran kartlı sistem var mutlaka bı bak derim bütçe varsa

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,153
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri