kanka doğrusun da benim bütçem 11 12k bunlar aşıyo para biriktirmem lazım yapacak bişi yok satma konusunda bilgim de yok o yüzdenkanka yazma linçliyolar
kanka doğrusun da benim bütçem 11 12k bunlar aşıyo para biriktirmem lazım yapacak bişi yok satma konusunda bilgim de yok o yüzdenkanka yazma linçliyolar
20 ye gider bence full msı2k üstü zor ama 1k üstü satılır ama bence para kazan babana geri öde
Gitmez kimse almaz o fiyata sırf msı diye20 ye gider bence full msı
veya bunuarkadaşlar sorum şu sizce bu sistem mi yoksa
bumu https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...vme-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39367
Bunun akşam fiyatı çok iyiydi 17K, anakart işlemci sıvı soğutma kasa değiştirince 20-21K ya geliyordu on numara oluyordu. Ama akşam site çöktü bugün düzeldi fiyat yükselmişhttps://pckolik.com/urun/ghost-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ işlemciyi 5600 yapıp al bence.
sahibindene falan baktım da 1 kişi sadece bu sisteme yakın sistem toplamış o da 25 e satıyorGitmez kimse almaz o fiyata sırf msı diye
satmadılar çünkü o fiyataBunun akşam fiyatı çok iyiydi 17K, anakart işlemci sıvı soğutma kasa değiştirince 20-21K ya geliyordu on numara oluyordu. Ama akşam site çöktü bugün düzeldi fiyat yükselmiş
O sistemler asla satılmaz satın alan kişininde aklından şüphe ederimsahibindene falan baktım da 1 kişi sadece bu sisteme yakın sistem toplamış o da 25 e satıyor
Bakalım ya ben zaten son çıkacak sistemi bekliyorum umarım üst segment olur 4070/4080 rx7800 xt falanO sistemler asla satılmaz satın alan kişininde aklından şüphe ederim
Olsun bence yine de çok iyi fiyat, dediğin halini de gördüm gözlerime inanamadım. Birileri de bana "sen eşşek arıyorsun 19k"ya 4060Tİ' R55600 mı olur" yazdı. 17k'ya 5500oluyormuş hem de sıvı soğutmayla...Bunun akşam fiyatı çok iyiydi 17K, anakart işlemci sıvı soğutma kasa değiştirince 20-21K ya geliyordu on numara oluyordu. Ama akşam site çöktü bugün düzeldi fiyat yükselmiş
Dostum şuan itopyada 23 bin e 13400 işlemci 4060ti ekran kartlı sistem var mutlaka bı bak derim bütçe varsaArkadaşlar çok anlamıyorum sizce nasıl bu sistem alınır mı ? Bu fiyatlarda veya üzerinde 4-5 koyup daha iyi alabileceğim bir şey var mıdır ?