Yarın okullar açılıyor!

SnareEcho

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,052
Evet arkadaşlar yarın yani 11 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Okula hazır olup olmadığınızı, duygularınızı, yaşınızı, kaça geçtiğimizi yazalım.
Ben okula hazırım.
Ben mutluyum ama mutlu değilim.
Yaş 13.
7. sınıfa geçtim.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar yarın yani 11 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Okula hazır olup olmadığınızı, duygularınızı, yaşınızı, kaça geçtiğinizi ve hangi okulda okuduğumuzu yazalım.
Ben okula hazırım.
Yaş 13.
7. sınıfa geçtim.
Dostum İlk Olarak Hangi Okulda Okuduğunu Sil Sorun Çıkabilir

16 Yaşındayım 11'e Geçiyom Valla Hiç Hazır Değil Hatta Gitmek Bile İstemiyom Kim Saat 7 De Uyanıp'da Hem Milletin Hem Hocaların Sesini Çekecek Sabah 1'e Kadar Uyumak Varken Neyse Bilişim Bölümündeyim Bu Arada Öyle :D

Evet arkadaşlar yarın yani 11 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Okula hazır olup olmadığınızı, duygularınızı, yaşınızı, kaça geçtiğinizi ve hangi okulda okuduğumuzu yazalım.
Ben okula hazırım.
Yaş 13.
7. sınıfa geçtim.
okulu sil bence millet okuluna gelip seni sormasin

Ben okula hazırım.
Yaş 13.
7. sınıfa geçtim.
Şahsi bilgilerinizi herkese açık şekilde paylaşmayın hocam.

Olley
(gözükmüyor muş güncelleme geldi galiba zort)

Evet arkadaşlar yarın yani 11 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Okula hazır olup olmadığınızı, duygularınızı, yaşınızı, kaça geçtiğimizi yazalım.
Ben okula hazırım.
Yaş 13.
7. sınıfa geçtim.
ben de 9. sınıfa geçtim. Okulum biraz büyük sınıfı nasıl bulacağımı pek bilmiyorum açıkçası :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,044
Üyeler
188,028
Son üye
erdemmm
Geri