1canbozkurt
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
Arkadaşlar 3 gündür kullanıyorum. 4 Senelik Redmi Note 8'den geçince zevke geldim açıkçası. Önceki telefonum da IPS LCD Olduğu için yabancılık çekmedim aksine çok da güzel renkler sunuyor, siyahlar ise LCD olduğundan dolayı tam siyah değil ama günümüz telefonlarının %90 ının siyahları tam siyah yapmadığını sayarsak büyük bir sorun değil önüne gelen ekranı kötü diyerek sallıyor
1080x2340 FHD+ Ekrana sahip Redmi Note 8 in ekranı bundan daha net göstermiyordu. YouTube vs. yerler de ciddi kalite farkı var bana göre detaylar daha net belli oluyor. İlk iPhone deneyimim. Fiyatı konusuna gelirsek tabii ki değmeyecektir ancak kendi emeğimle alıp o kadar para verince umurumda bile olmadı
Şarj konusu ise normal olarak şuan çok iyi dün sabah 06.30 da çektim 100% idi, bugün şu saat itibari ile %58 civarında. Kamerası vs. zaten güzel, hızı güzel, akıcılığı güzel o IOS İşletim sistemi çok güzel çalışıyor.. Kısacası 35.000 liralara çıkamayıp iPhone 11 almak isteyenler fiyatına değmeyecek şekilde alabilir.. Ve söylemek istediğim şu sizler iPhone 12 13 bandında S22 S23 önerirken yıllar sonra o telefonlar kasacak ve iPhone sahipleri gülecek sizlere
Bu bir ön yargı değil bu bir gerçek.