Aslında çok geç değilGece 12
En başta ayaklarınızı yıkayın ve 10 dk uzanın (aman uyumayın haRutin ne oluyorEve gelince ne yapmamı önerirsiniz?
Sanırım dediğinizi yapacağım. Zaten pc eski olduğu için artık eskisi gibi cazip gelmiyor bana. İlginiz için teşekkürlerEn başta ayaklarınızı yıkayın ve 10 dk uzanın (aman uyumayın ha)
Sonra yemek yeyin ve kitap okuyun. Müzik aleti çalın spor yapın ders çalışın kitap okuyun. vs. vs.
Rica ederim. Yaş 12 dimiSanırım dediğinizi yapacağım. Zaten pc eski olduğu için artık eskisi gibi cazip gelmiyor bana. İlginiz için teşekkürler![]()
12 yaşında pc bin cazip gelmemesi sizin iyi yolda olduğunuzun göstergesidir. Bende aynı şekilde pc cazip gelmiyor.
Agzinda bejletme islanirsa cok aci tad kalirHocam giderken ağzıma nescafe falan döküp üstüne su içersem sıkıntı çıkmaz değil mi![]()
düzenli uyuyarakBaşlıkta yazdığı gibi okulda 7 ders gördükten sonra eve geldiğimde çok yorgun oluyorum. Günün yarısını okulda yarısını uyuyarak geçiriyorum. Hafta sonu deseniz onda da dershane var. Size sorum eve gelince nasıl enerjik olabilirim?
Benimki açıyor ama gene cazip gelmiyorOyun açabilseydi cazip gelirdi![]()