Source 2 iptal edildi

Scorp!on

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,384
Screenshot_20200703-215611_Instagram.jpg

Çok fazla uğraş gerektiriyormus dedi ve bildiğimiz kadarıyla source 2 yapılmayacak dedi

Yine yedi bizi valve. Bari yeni Half Life gelsin namussuzlar...

Adamın kendisi açıkla instagramda gamingfactfamily sayfasında videosunu görmüştüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yine yedi bizi valve. Bari yeni Half Life gelsin namussuzlar...
Pc ye gelseydi iyi olurdu eğer source 2 yi cs g.o ya harcamak istemiyorlarsa bence yeni bir oyun çıkar ona harcarlar ama cs ye gelmesi çok daha iyi olur ekmek yediği oyun ekmeğine bal sürerdi nasıl operasyonda oyuncu sayisi arttıysa bunda da artardı

Aga bu valve akılsız yaa 2004te half life 2 gibi bir oyun yapıyorsun hala aşırı güzel fakat sonrasında steam denen olay çıkınca gelişmekten vazgeçiyolar.Aslında 2004te onu yapan şu an inanılmaz şeyler yapıyor olabilirdi.Fakat cs skinleri ve steamden o kadar fazla para kazanıyor ki gelişmeyi bırakıyo adamlar

Aga bu valve akılsız yaa 2004te half life 2 gibi bir oyun yapıyorsun hala aşırı güzel fakat sonrasında steam denen olay çıkınca gelişmekten vazgeçiyolar.Aslında 2004te onu yapan şu an inanılmaz şeyler yapıyor olabilirdi.Fakat cs skinleri ve steamden o kadar fazla para kazanıyor ki gelişmeyi bırakıyo adamlar
Anticheat sistemi gelişmiş olsaydı source 2 ye gerek kalmazdı

128 tick gelse bari, FACEIT'te rastgele mapten ciğerim soldu.
Bu adam Hatırladığım kadarıyla onun da geleceğini açıklamıştı ama olmayacağı söylenmedi bloke söylendi inşallah gelir

Anticheat sistemi gelişmiş olsaydı source 2 ye gerek kalmazdı
Ben bıraktım oyunu yaa çok oynadım zamanında hem de bayağı ki oyun hala bana kalırsa en iyi saf fps oyunu.Fakat oyun yordu özellikle de topluluğu

Half-Life: Alyx oynamadın galiba oynasaydın böyle demezdin bence adamlar gerçekten işini iyi yapıyor

Son düzenleme:
Birçok kişi beta'da kullanamıyor Mesela ben betayı aktif ettim oyuna girmek istedim oyuna giriş ekranına bile gelmedi direkt attı
Yakında eklenir oyuna. Betaya eklenmesi bile büyük bir şey.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,471
Üyeler
187,684
Son üye
delipostal
Geri