30 bine kadar hazır sistem bakıyorum yardımcı olabilecek

Grapple

80+
Reaksiyon skoru
11
Bütçe
40000
İyi günler uzun zamandır bilgisayardan uzağım monitör hariç 30 bine kadar bilgisayar bakıyorum. 1 Haftadır Araştırıyorum ama herkes farklı bir şey söylüyor. ryzen 5 7500F , DDR 5 , 3060,4060 lı bilgisayarlara baktım. Gördüğüm kadarıyla hazır sistemler daha uygun. Kendim toplamam mi daha uygun olur yada hazır almam mi ?
Hangi siteden almayalım ? Taksitle alacağım ve müşteri memnuyeti olarak beni üzmeyecek Önerebileceğiniz bir site var mıdır?
Monitör olarak 144 yada 240 uzun ömürlü tavsiyeniz varsa da iyi olur.(monitörle 40 bine kadar bütçe var sistemi uyguna alırsam monitörü daha kaliteli alirim diye düşünüyorum)
Bu hafta alacağım Yardımcı olursanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ram olarak 16+16 32 GB düşünüyorum 16 yeterli olur mu

Son düzenleme:
Screenshot_20230920-163224_Samsung Internet.jpg
hazır sisteme ekleme yaptım sizce nasıl olmuş neleri değiştirmeliyim?

Fiyat çok farkeder mi bu sitelerden hiç alışveriş yapmadim vatanda gördüğüm kadarıyla daha pahalıya geliyordu ama karşılaştırmaya çalışayım teşekkürler

4060 8 GB olacağına 3060 12 GB daha iyi diye okumuştum bir yerde fazla bilgim olmadığından böyle yaptım, bu sistemde güzele benziyor indirimdeymiş birde şu an pckolik sitesi hakkında pek bilgim yok kargo süresi ne olur veya sorun çıkar mı? Ayrıca sizin önerdiğiniz değiştirmem gereken parça olur mu bu sistemde

4060 8 GB olmasında problem yok diyorsanız https://pckolik.com/urun/ghost-v3-d5-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060ti/ bu sistem üzerinde duruyorum şu an aklıma takılan sadece sitesi
4070 li sistem de baya iyiymiş illa DDR5 olmasına gerek yok diyorsan 4070 daha mantıklı gibi 4070 çok güçlü bir kart

4070 li sistem de baya iyiymiş illa DDR5 olmasına gerek yok diyorsan 4070 daha mantıklı gibi 4070 çok güçlü bir kart
Uzun ömürlü düşündüğüm için DDR 5 bakıyordum bu sistemde guzelmis fakat DDR 4

Screenshot_20230920-144034_Samsung Internet.jpg
monitör olarakta bunu düşünüyorum 27 inç ve 2k olduğu için. Sadece oyun için değil film dizi vb gibi kullanacağım için 27 inç bakıyorum. Bu fiyata yakin indirimde Önerebileceğiniz monitör varsa da alırım

benim düşüncem sırf ddr5 e geçiçem diye 3060 lı sisteme 32k vermezdim ileri dönük olarak hem daha ucuz hem daha güçlü bir sistem 4070 tabi tercih meselesi

Alıntıyı görüntülemonitör olarakta bunu düşünüyorum 27 inç ve 2k olduğu için. Sadece oyun için değil film dizi vb gibi kullanacağım için 27 inç bakıyorum. Bu fiyata yakin indirimde Önerebileceğiniz monitör varsa da alırım
2k monitör güzelde RTX 3060 bu konu hakkında ne düşünüyor ?

3060 bende istemiyordum aslında tüm istediklerimi yaparsam fiyat artıyor baya birde 12 taksit almayı dusunuyorum bu sitede taksit yaptıkça fiyat aşırı artıyor peşin fiyatına taksit yapan siteler bulmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,204
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri