🔥İndirim NZXT RF-AP140-FP AER P 140mm Tekli Fan 200TL

Sen o fanları çıkar bana yola bunları al :D
bunlarda ışık yok :D milletin kasalara bakıyom bileşenleri benimkinden kat kat kötü ama pavyon gibi yapmış içini strimerlar fanlar figürler vs vs. Benim zavallıya bakıyom hint fakiri gibi. dışarıdan benim kasaya baksan 12k lık hazır sistem sanarsın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gayet iyi fiyat. Ama hatalı olabilir :) https://www.pttavm.com/nzxt-rf-ap14...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.10.2

Aynı satıcının mağazalarında da benzer fiyat.
onlar satıcıdan komisyon kesiyodur. direk sitesinden alalım da adam para kazansın :D zaten beleş fiyata satıyo

bunlarda ışık yok :D milletin kasalara bakıyom bileşenleri benimkinden kat kat kötü ama pavyon gibi yapmış içini strimerlar fanlar figürler vs vs. Benim zavallıya bakıyom hint fakiri gibi. dışarıdan benim kasaya baksan 12k lık hazır sistem sanarsın :D
Öyle öyle bilgisayardan anlamayan birinin yaptığı kısa şeyler 1050 ti alırsın ama kasanın içi rgb doludur.

Öyle öyle bilgisayardan anlamayan birinin yaptığı kısa şeyler 1050 ti alırsın ama kasanın içi rgb doludur.
benim kasanın ekstra fan yuvaları 120 destekliyomuş boşuna 140 bakıyom ben. anakartın sağındaki ve psu kapağının üstündeki yerlerde 120mm fan desteği yazıyo :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onlar satıcıdan komisyon kesiyodur. direk sitesinden alalım da adam para kazansın :D zaten beleş fiyata satıyo
aynı benımkıde oyle rgb sevmem ama kasa kendını gosstermıyor. bu yuzden beyaz ledlı fan alacagım

1 tane aldım öne takarım :)

Aldım bi tane kasanın üstü boştu oraya takarım artık para olsaydı 1 tane daha alırdım

Geri