Ea play pro ps4 kolumu görmüyor?

Reaksiyon skoru
16
Bugün Ea play pro ile FC 24 aldım. Lakin Ps4 Kolu ile oynayamıyorum. Oyun kolu görmüyor. Bu sorun nasıl hallediliyor acaba ?

O ne oluyor hocam bundan önce steam üzerinden oynadığım için bu tarz bir programa hiç ihtiyacım olmamıştı.
Ds4windows yazın googleye sitesinden indirip kurulum videosunu da izleyip kurabilirsiniz.

Bugün Ea play pro ile FC 24 aldım. Lakin Ps4 Kolu ile oynayamıyorum. Oyun kolu görmüyor. Bu sorun nasıl hallediliyor acaba ?
Daha önce ea play prodan fifa 23 indirip girdiğimde bende aynı sorunla karşılaştım ve oyunu açarken klavyeyi söküp sadece kolu takınca olmuştu geçenlerde ea play pro alıp ea appden oyunu indirdim oyuna ilk girerken kolu pc ye takıp klavyeye hiç dokunmadan girdim 1 haftadır kolla oynuyorum bi sıkıntısı yok böyle bişey deneyebilirsin

Çalıştıra "Joy.cpl" yaz. Eğer orada kolu görüyorsan wireless controller olarak, mouse ve klavyeyi sök oyuna girerken. Muhtemelen görecek.
eyvallah hocam.
DS4 uygulaması fifa'dan her çıktığında fifa'nın sıfırlanmasına sebep olabiliyor. Aklınızda bulunsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,192,754
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri