ACER NİTRO 16 VS HP OMEN 16

Renas

80+
Reaksiyon skoru
62

bu iki laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım soğutma ve ekran konusunda hangisi daha öndedir?

omen tabikide çok daha kaliteli bence.

hocam niye öyle dediniz bilmediğim için fikir almak istedim sizce hangisi iyi anlamadım
omen hocam. omen msi ve asusun en üst serileri ile yarışabilecek kalitede.

bu iki laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım soğutma ve ekran konusunda hangisi daha öndedir?
omen ama senin attığın alınmaz
omen 2k o yüzden daha mantıklı
(2k değil teknosada yanlış yazılmış)

Son düzenleme:

omen daha başalarılıdır fakat acerde Ryzen 9 var arada işlemci farkı var bilemedim

omen daha başalarılıdır fakat acerde Ryzen 9 var arada işlemci farkı var bilemedim
XD sadece gülüyorum şuan aynı işlemciyi kullanıyorum 13700hx R9 7490hs'in değil rakibi bir üst segmenti dahi değil 2 üst segmenti.

omen ama senin attığın alınmaz
omen olarak ya bunu
yada asus rog olarak buda olabilir

ama omen 2k o yüzden daha mantıklı
iki tane ayni linki atmışsınız hocam attığınız cihazin benimkinden tek farki rami eksik ekran olarak ikiside 1080p

hocam niye öyle dediniz bilmediğim için fikir almak istedim sizce hangisi iyi anlamadım
Bir çok kişiye göre omen ve legion diğer markalardan daha kaliteli rog serisinden bile iyi olduğu söyleniyor asus nitro ise aşırı fp olmadığı sürece alınacak bir model değil

iki tane ayni linki atmışsınız hocam attığınız cihazin benimkinden tek farki rami eksik ekran olarak ikiside 1080p
Hayır benim attığım ekran 2k
Asusu salla benim dediğimi al geç o cihaza 2k ekran gayet güzel olur
4070e 2k olmaması hakaret gibi
(2k değil teknosada yanlış yazılmış)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,687
Üyeler
185,786