miyovsdinie
80+
- Reaksiyon skoru
- 304
nays iadeniz geldi mi arkadaşlar? 25 inde aldım mouseu.
geldi benimnays iadeniz geldi mi arkadaşlar? 25 inde aldım mouseu.
Geldi.nays iadeniz geldi mi arkadaşlar? 25 inde aldım mouseu.
Bu ay 200 sanırım. Değişmiş. Bana da 200 lira iade geldi. Kampanya detaylarına baktım ve oraya da yazmışlar 200tl sınır diye. Kişiden kişiye değişiyordur belki bilemiyorum.
kod içinden mi çıkıyor kutuyu açmadan kullanabiliyor muyuz koduBenim mouse’da geldi. Yanında 3 ay pc gamepass hediyesi vardı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Bir tane kutu var içinden fare kutusu fatura ve kod çıkıyor fare kutusunu açmadan kullanabilirsinkod içinden mi çıkıyor kutuyu açmadan kullanabiliyor muyuz kodu
Razer Synapse uygulamasını yükle. Orda seçenekler var.Bir tane kutu var içinden fare kutusu fatura ve kod çıkıyor fare kutusunu açmadan kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şarjdayken ışıklarını nasıl kapatacağız bilen var mı?
hocam mouse geldide klik sesleri çok rahatsız edici değilmi ya iade ediceğimArasındaki fark ağırlığı. Ama bu model rgb, rgb ister istemez ağırlık yapar.
Neyinden rahatsız oldun ki..hocam mouse geldide klik sesleri çok rahatsız edici değilmi ya iade ediceğim
Hocam bana satabilirsinizhocam mouse geldide klik sesleri çok rahatsız edici değilmi ya iade ediceğim
Tamamdır hocam teşekkürlerRazer Synapse uygulamasını yükle. Orda seçenekler var.