3D işlemciler için kötü yorumları var ASUS anakartların. 7700x için sorun yok. Olsa bile bios güncellemeleriyle düzeltildi.Ryzen 7 7700X ile kullanacağım. ASUS TUF B650 Plus veya ASUS TUF X670e falan düşünüyorum var mı alternatif. Cünkü ASUS TUF DDR5 için kötü yorumlar var.
9500 TL 2.el X670E Asus Tuf buldumda onuda ekledim3D işlemciler için kötü yorumları var ASUS anakartların. 7700x için sorun yok. Olsa bile bios güncellemeleriyle düzeltildi.
Maximum bütçeni belirt.
Hocam şimdi 2.elden 2 aylık Carbon wifi buldum 8400 e aldım saolunO paralara çıkacaksan msi b650 carbon wifi işini görecektir. Ben daha önce Asus tuf 650m plus aldım. Kart arızalı çıktı servise gönderdim. Setviste kartta fiziksel hasar var dediler. Fakat benden kaynaklı hiçbir sorun yokken servis ücretli tamir talep etti. Asus yetkililerine defalarca konuyu anlatmama rağmen. Muhattap olduğun tek kişi çağrı merkezi oldu. Ücret iadesi için Hakem Heyetine başvurdum. Yola da Msi b650m mortar wifi ile devam ediyorum. Gayet memnunum. Aldığım dönemde ciddi indirime girmeseydi önerdiğim kartı alacaktım.