Beyler bu arabayı buldum nasıl

Güzel araba. İlla suv bakıyorum derseniz bu araba özelinde söylemiyorum ama bu kasa güzel. Geniştir rahattır konforludur. Eksileri ise beygir düşük tork yüksek otomatik şanzıman yani şehir içi iyi yakar bu araba. Şanzımanında pek sıkıntıya denk gelmedim otomatik şanzımanı sağlamdır ama otomatik şanzıman ikinci elde hep bi soru işaretidir ne zaman kimde patlayacak belli olmaz. Öncesinden güzel bir expertiz sonrasına bir şanzıman ustasına danışarak alınabilir.

Bizde 2014 Sportage var. 1.6 GDI turbosuz atmosferik motorlu , zaten Kia Hyundai grubu aynı motoru kullanıyor. Bu aracın kasası bu motora ağır olduğu için çok yakan bir arac . Şehir içi 10.5-10.6 görüyor ama şehir dışı 5.8-6.4 arasına düşüyor. 1.6T GDI motor yani turbolu motor kasayı daha rahat çeken bir motor bu sebeple daha az yakıyor ama yine de 9-10 litreleri görecektir büyük ihtimalle .

İyi değil hocam TUCSON bu fiyata alabilceğin en iyi en performanslı SUV.
Hocam bu kadar varr param
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerilen Sportage , Tucson gibi araclardan daha küçük
Hangisi

İlan referans amaçlıdır!
?

Bizde 2014 Sportage var. 1.6 GDI turbosuz atmosferik motorlu , zaten Kia Hyundai grubu aynı motoru kullanıyor. Bu aracın kasası bu motora ağır olduğu için çok yakan bir arac . Şehir içi 10.5-10.6 görüyor ama şehir dışı 5.8-6.4 arasına düşüyor. 1.6T GDI motor yani turbolu motor kasayı daha rahat çeken bir motor bu sebeple daha az yakıyor ama yine de 9-10 litreleri görecektir büyük ihtimalle .
Hocam aynı araba yakınımda var 9 lt görmüyor zaten dizel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,649
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri