Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,971
Son mesajlarına bir göz at anlarsınKonunun sahibi niye ban yedi acaba
Son mesajlarına bir göz at anlarsınKonunun sahibi niye ban yedi acaba
Kilo derdine son yeni ekonomi planı ile herkes açlıktan zayıflayacak.Bu site malesef böyle yanlış fiyatları gösteriyor bence.
Farklı ürünler için de aşırı ucuz fiyatları gösteriyor.
Ya dediğim gibi ya da birkaç yerde bu fiyata satıldığı için listeye eklenmiş olabilir.
Alabilen varsa söylesin , pahalı olduğundan yemiyoruz kilo almıyoruz.
Bir konuda birine karı gibi karı gibi racon kesmiş. Raconu fazla kesince kafası kesilmiş.Konunun sahibi niye ban yedi acaba
Şölen in dandik yeni cipsi var 50tl ye onu kitliyorlar.Şaka maka Pringles gerçekten Türkiye'den gitti mi ya? Hiçbir markette bulamıyorum, en sevdiğim cipsti...
Master bişi bişi di mi? Ona para vermem yaŞölen in dandik yeni cipsi var 50tl ye onu kitliyorlar.
Bana kötü gelmiyor ya pringles'ın yerini tutmasada bence çok kötü değil ama çok çakma şeyler yediğim içinde olabilir bu duygu ama ben beğeniyorum normal cipse göre.Master bişi bişi di mi? Ona para vermem ya
Ön yargıyı bırakıp bir ara deneyeyim ama Pringles'ın yerini tutmaz galibaBana kötü gelmiyor ya pringles'ın yerini tutmasada bence çok kötü değil ama çok çakma şeyler yediğim içinde olabilir bu duygu ama ben beğeniyorum normal cipse göre.
Haaha öngörmüştüm böyle olacağını, forum açıldığından beri vakit geçiriyorum ama bunun gibileri seviyeyi düşürüyor. Birkaç şahıs daha varBir konuda birine karı gibi karı gibi racon kesmiş. Raconu fazla kesince kafası kesilmiş.
Tutmazda bence çok kalitesiz değil ya bana çok çakma havası vermediÖn yargıyı bırakıp bir ara deneyeyim ama Pringles'ın yerini tutmaz galiba![]()
Aynen o dükkanımda 1 sefer sattım kendimden utandım şatısı bıraktım. 30 dan 50 ye çıktı ayrıca 3 aydaMaster bişi bişi di mi? Ona para vermem ya