Heswe

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

rasputin

80+
Reaksiyon skoru
165
Uygun Olmayan (Sonradan Değiştirilmiş) Konu Başlığı
Technopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlar :DDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı :D

Technopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlar :DDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı :D
Tmm

images.jpeg

Bu tarz konulara gerek yok hocam. İki forum arasında gereksiz tartışma çıkarıyor çünkü. Fakat orası "bence" güzel bir yer değil. Mesaj sayısı, çözüm sayısı yüksek olan kendini bir halt sanıyor.

Bu tarz konulara gerek yok hocam. İki forum arasında gereksiz tartışma çıkarıyor çünkü. Fakat orası "bence" güzel bir yer değil. Mesaj sayısı, çözüm sayısı yüksek olan kendini bir halt saninsanlar neden böyle ya

O forma ayar oluyorum harbi. Çocukken banlanmıştım 3 yıl önce hala çok büyük değilim 18'im ama geçenlerde kayıt oldum tekrardan İP aynı diye yine ban yedim. Mail attım çocuktuk vs diye takmadılar bile :/

O forma ayar oluyorum harbi. Çocukken banlanmıştım 3 yıl önce hala çok büyük değilim 18'im ama geçenlerde kayıt oldum tekrardan İP aynı diye yine ban yedim. Mail attım çocuktuk vs diye takmadılar bile :/
merak etme ben baya sövdüm saydım baya dokundu ki 3 tane moderatör email atmış özelden baya ağır şeyler yazdım milletin sesi oldum :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,971
Üyeler
186,273
Son üye
djkanzer
Geri