Neler Yeni

Heswe

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
küfürden bişey olmuyor emin ol delil lazım ben oldugum onaylanmalı bi ton şey pc me virüs girmiş backdoorla bilgisayarıma sızılmış vs her türlü atıp tutulur mahkeme somut tamam delil ister zor işler.
dostum cidden sürecin bu şekilde olduğunu mu düşünüyorsun ?

Technopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlar :DDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı :D
Ben Çıldırttım lan

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Selim
küfürden bişey olmuyor emin ol delil lazım ben oldugum onaylanmalı bi ton şey pc me virüs girmiş backdoorla bilgisayarıma sızılmış vs her türlü atıp tutulur mahkeme somut tamam delil ister zor işler.
Bu dediğin yanlış malasef forumların kendi log sistemi var hepsinin kaydı alınır ve bu kayıtların dosya boyutu aşırı küçüktür yer kaplamaz sizin attığınız mesaj ip adresi zaten otomatik oraya kayıtlı attığın mesajın zamanı da belli bilişimde USB flash belleğin bile kaydı çıkartılabilir evde kullandığınız modemin kaydı da çıkıyor siz tüm bilgisayar kayıtlarını silip hardiski yok etseniz bile mutlaka diğer bileşenlerin log kaydı yani ram anakart vb şeylerin girdileri ile bi harita çıkartılır öyle virüs vb şeylerle kandıramazsınız bu dediğim şey öyle küçük yazılım işi değil teknolojik bileşenler ve uzman bir ekiple bu tarz olayların tespiti yapılır👍 ayrıca dava bilişim suçlarına girerse mahkeme ve avukat ücreti çok yüksek bir rakam çıkar davayı kaybettiğiniz de sadece yazdığınız küfürden ceza almazsınız ayrıca dava ve avukat masraflarını siz ödersiniz tabi bu dediğim olay karşı tarafın ne şekilde şikayette bulunacağına bağlı olarak değişir. Sıradan insanlar için bu kadar uğraşmazlar ufak bir kırıntı bulup cezayı yapıstirirlar genelde bu tarz yöntemler terör ya da vb tehdit unsuru davalarda kullanılır.

Samu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Kenan Fetheden
Technopatı ayrı techolayı ayrı...

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru