la senin benle derdin ne umursanmıyorsun bu kadar mı yüzsüz onursuz olursun acıyorum sana benim gönderilerime yazma ha yazacaksan olmayan karakterini yazıya dahil etme.Bu ukala hala burada mı? Kendini bir şey zannediyorBu Türkçeyle, bu üslupla iyi bile dayanmışsın Technopat'da. Atarlı ergen seni.
İnsan gibi yazdığımız mesaja yerleyeksan bir üslupla cevap vermen, adamakıllı yazamaman forumun değil senin suçundur.
Ayrıca adamları Mail'den darlayıp sonradan "çıldırttım" diye konu açman tamamen taciz. Adamlar küfür etse haklılar.
yalnızlığını burada insanalra sataşarak gideremezsin yazdığın yazılara bak sataşma vaziyeti benim bildiğim çocuklar ergenler yapar, ailenden göremediğin ilgiyi sevgiyi burda sataşarak insanlara laf çarparak dikkat çekemezsin. gerçi bu karakter yapısıyla seni sevmeyen ana baba haklıdır.Bu ukala hala burada mı? Kendini bir şey zannediyorBu Türkçeyle, bu üslupla iyi bile dayanmışsın Technopat'da. Atarlı ergen seni.
İnsan gibi yazdığımız mesaja yerleyeksan bir üslupla cevap vermen, adamakıllı yazamaman forumun değil senin suçundur.
Ayrıca adamları Mail'den darlayıp sonradan "çıldırttım" diye konu açman tamamen taciz. Adamlar küfür etse haklılar.
şuna bak şiir kitabı yazar gibi noktadan virgüle dikkat etmiş hasta ruhlula senin benle derdin ne umursanmıyorsun bu kadar mı yüzsüz onursuz olursun acıyorum sana benim gönderilerime yazma ha yazacaksan olmayan karakterini yazıya dahil etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yalnızlığını burada insanalra sataşarak gideremezsin yazdığın yazılara bak sataşma vaziyeti benim bildiğim çocuklar ergenler yapar, ailenden göremediğin ilgiyi sevgiyi burda sataşarak insanlara laf çarparak dikkat çekemezsin. gerçi bu karakter yapısıyla seni sevmeyen ana baba haklıdır.
Bende bunu diyordum xdberkehan Çepni 2 olma da
Berkehan Çepni Vakası
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi ****** cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın ***** kosun ** götregin kavsagı - - -...www.technopat.net
Tecnopattın paralı trolleri ve yandaşları birazdan konuna yapışırlar vaziyet alTechnopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlarDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı
![]()
İyi yapmışsın kral gerçekten sinir bozucu bir ortam sorsan herkes laik özgürlükçü vs fakat her çeşit kendini beğenmişlik topluluğa yukardan bakma aşağılayıcı bir moderatör grubu ve o grubun yalakaları sekiz on yıl önce aynı sorunu bende yaşadımTechnopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlarDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı
![]()
Sanada Technopat yağlama nişanı verelim kardes hava atarsın ordaki forumda şanslıysan mod bile olursun bu nişan sayesindeHelal len yusufi. Gurur kaynağısın sana devlet nişanı filan verelim mi? Nw technopat kompleksiymiş orada ezilen burada Technopatla ilgili konu açıyor Xddd
Technopat elemanı olsaydım burada 10k mesajım olmazdı technopat gereksinimini karşılamayan kullanıcıSanada Technopat yağlama nişanı verelim kardes hava atarsın ordaki forumda şanslıysan mod bile olursun bu nişan sayesinde
Git ötede oyna sorun olunca yardım alıyormuş sanki roket motoru hepi topu bilgisayar 10 yaşındaki çocuklar bile anlıyor artık herşeyinden 50 yıllık teknolojiyi çözemediysen senin problemin o technoutopyanın mazisi kaç yıl onlar yokken pcnet vardı dh vardı fakat senin vizyonun olmadığı için geç keşfetmişsin teknolojiyi geldiğin mağaraya dönebilirsin good byTechnopat elemanı olsaydım burada 10k mesajım olmazdı technopat gereksinimini karşılamayan kullanıcı
Girmediğim, arada bir ihtiyacım olunca girdiğim ve sorduğum soruya direkt cevap alabildiğim bir yerde sizin gibi Technopat'a bir şey katamayacak, soruna çözüm bulamayacak insanları barındırmadıkları için Technopat'a minnettar olmam gerekiyor sanırım.
Bro sus technopat gereksinimini karşılamıyorsun gelmişsin burda ağlıyon. Patates.Git ötede oyna sorun olunca yardım alıyormuş sanki roket motoru hepi topu bilgisayar 10 yaşındaki çocuklar bile anlıyor artık herşeyinden 50 yıllık teknolojiyi çözemediysen senin problemin o technoutopyanın mazisi kaç yıl onlar yokken pcnet vardı dh vardı fakat senin vizyonun olmadığı için geç keşfetmişsin teknolojiyi geldiğin mağaraya dönebilirsin good by
Sataşma? Sen bu konuyu sırf kavga çıkarmak icin açıyorsun. Önceki konunda insan gibi yazdığım yoruma “ukala, naş naş” gibi kaba dillerle cevap verip şimdi bana ahkam kesemezsin. Technopat’dan neden banlandığın belli olmuş, bu kafayla daha çok forumdan banlanırsınla senin benle derdin ne umursanmıyorsun bu kadar mı yüzsüz onursuz olursun acıyorum sana benim gönderilerime yazma ha yazacaksan olmayan karakterini yazıya dahil etme.
yalnızlığını burada insanalra sataşarak gideremezsin yazdığın yazılara bak sataşma vaziyeti benim bildiğim çocuklar ergenler yapar, ailenden göremediğin ilgiyi sevgiyi burda sataşarak insanlara laf çarparak dikkat çekemezsin. gerçi bu karakter yapısıyla seni sevmeyen ana baba haklıdır.
şuna bak şiir kitabı yazar gibi noktadan virgüle dikkat etmiş hasta ruhluDDD git edebi eser çıkar burda harcanırsın sen
![]()
Bro sus technopat gereksinimini karşılamıyorsun gelmişsin burda ağlıyon. Patates.