Neler Yeni

Heswe

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur
Uygunsuz davranış
Bu ukala hala burada mı? Kendini bir şey zannediyor :D Bu Türkçeyle, bu üslupla iyi bile dayanmışsın Technopat'da. Atarlı ergen seni.

İnsan gibi yazdığımız mesaja yerleyeksan bir üslupla cevap vermen, adamakıllı yazamaman forumun değil senin suçundur.

Ayrıca adamları Mail'den darlayıp sonradan "çıldırttım" diye konu açman tamamen taciz. Adamlar küfür etse haklılar.
la senin benle derdin ne umursanmıyorsun bu kadar mı yüzsüz onursuz olursun acıyorum sana benim gönderilerime yazma ha yazacaksan olmayan karakterini yazıya dahil etme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ukala hala burada mı? Kendini bir şey zannediyor :D Bu Türkçeyle, bu üslupla iyi bile dayanmışsın Technopat'da. Atarlı ergen seni.

İnsan gibi yazdığımız mesaja yerleyeksan bir üslupla cevap vermen, adamakıllı yazamaman forumun değil senin suçundur.

Ayrıca adamları Mail'den darlayıp sonradan "çıldırttım" diye konu açman tamamen taciz. Adamlar küfür etse haklılar.
yalnızlığını burada insanalra sataşarak gideremezsin yazdığın yazılara bak sataşma vaziyeti benim bildiğim çocuklar ergenler yapar, ailenden göremediğin ilgiyi sevgiyi burda sataşarak insanlara laf çarparak dikkat çekemezsin. gerçi bu karakter yapısıyla seni sevmeyen ana baba haklıdır.

la senin benle derdin ne umursanmıyorsun bu kadar mı yüzsüz onursuz olursun acıyorum sana benim gönderilerime yazma ha yazacaksan olmayan karakterini yazıya dahil etme.

yalnızlığını burada insanalra sataşarak gideremezsin yazdığın yazılara bak sataşma vaziyeti benim bildiğim çocuklar ergenler yapar, ailenden göremediğin ilgiyi sevgiyi burda sataşarak insanlara laf çarparak dikkat çekemezsin. gerçi bu karakter yapısıyla seni sevmeyen ana baba haklıdır.
şuna bak şiir kitabı yazar gibi noktadan virgüle dikkat etmiş hasta ruhlu :DDDD git edebi eser çıkar burda harcanırsın sen :D

Son düzenleme:

Emrhan_

80+ Bronze
berkehan Çepni 2 olma da
Bende bunu diyordum xd

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Selim
Technopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlar :DDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı :D
Tecnopattın paralı trolleri ve yandaşları birazdan konuna yapışırlar vaziyet al 👍

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Helal len yusufi. Gurur kaynağısın sana devlet nişanı filan verelim mi? Nw technopat kompleksiymiş orada ezilen burada Technopatla ilgili konu açıyor Xddd

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uras
Technopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlar :DDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı :D
İyi yapmışsın kral gerçekten sinir bozucu bir ortam sorsan herkes laik özgürlükçü vs fakat her çeşit kendini beğenmişlik topluluğa yukardan bakma aşağılayıcı bir moderatör grubu ve o grubun yalakaları sekiz on yıl önce aynı sorunu bende yaşadım

Helal len yusufi. Gurur kaynağısın sana devlet nişanı filan verelim mi? Nw technopat kompleksiymiş orada ezilen burada Technopatla ilgili konu açıyor Xddd

Sanada Technopat yağlama nişanı verelim kardes hava atarsın ordaki forumda şanslıysan mod bile olursun bu nişan sayesinde

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sanada Technopat yağlama nişanı verelim kardes hava atarsın ordaki forumda şanslıysan mod bile olursun bu nişan sayesinde
Technopat elemanı olsaydım burada 10k mesajım olmazdı technopat gereksinimini karşılamayan kullanıcı

Girmediğim, arada bir ihtiyacım olunca girdiğim ve sorduğum soruya direkt cevap alabildiğim bir yerde sizin gibi Technopat'a bir şey katamayacak, soruna çözüm bulamayacak insanları barındırmadıkları için Technopat'a minnettar olmam gerekiyor sanırım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uras
Technopat elemanı olsaydım burada 10k mesajım olmazdı technopat gereksinimini karşılamayan kullanıcı

Girmediğim, arada bir ihtiyacım olunca girdiğim ve sorduğum soruya direkt cevap alabildiğim bir yerde sizin gibi Technopat'a bir şey katamayacak, soruna çözüm bulamayacak insanları barındırmadıkları için Technopat'a minnettar olmam gerekiyor sanırım.
Git ötede oyna sorun olunca yardım alıyormuş sanki roket motoru hepi topu bilgisayar 10 yaşındaki çocuklar bile anlıyor artık herşeyinden 50 yıllık teknolojiyi çözemediysen senin problemin o technoutopyanın mazisi kaç yıl onlar yokken pcnet vardı dh vardı fakat senin vizyonun olmadığı için geç keşfetmişsin teknolojiyi geldiğin mağaraya dönebilirsin good by

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Git ötede oyna sorun olunca yardım alıyormuş sanki roket motoru hepi topu bilgisayar 10 yaşındaki çocuklar bile anlıyor artık herşeyinden 50 yıllık teknolojiyi çözemediysen senin problemin o technoutopyanın mazisi kaç yıl onlar yokken pcnet vardı dh vardı fakat senin vizyonun olmadığı için geç keşfetmişsin teknolojiyi geldiğin mağaraya dönebilirsin good by
Bro sus technopat gereksinimini karşılamıyorsun gelmişsin burda ağlıyon. Patates.

Bura.K

80+ Silver

şuna bak şiir kitabı yazar gibi noktadan virgüle dikkat etmiş hasta ruhlu :DDDD git edebi eser çıkar burda harcanırsın sen :D
Sataşma? Sen bu konuyu sırf kavga çıkarmak icin açıyorsun. Önceki konunda insan gibi yazdığım yoruma “ukala, naş naş” gibi kaba dillerle cevap verip şimdi bana ahkam kesemezsin. Technopat’dan neden banlandığın belli olmuş, bu kafayla daha çok forumdan banlanırsın :D

Sen beni hanı engelliyordun, uğraşamazdın? N’oldu özledin mi beni?

“Technopat‘I Çıldırttım” diye konu açmışsın ama asil cildiran belli olmuş. O kadar kudurmus bir dille yazıyorsun ki, bu olaya hassas değerleri katacak kadar düşmüşsün. Bana ergen diyen önce konularına ve mesajlarına baksın.

Ben hiçbir forumun yaglamasini yapmam. Ama sürekli aynı tipten ve aynı kişiden aynı konu açılırsa ve bu konunun amacı farklıysa, olumsuzsa mesajımı adamakıllı yazar, karşı taraftanda adamakıllı cevap beklerim. Ben %100 eminim burada ban yiyen kişiler forum kurallarını okumamıştır bile. Siteye kayıt olunca önünüze onay butonu çıkar. Kuralları okuduğunuza dair. Onu bile okumudaysanız bu sizin sorununuzdur. Benim 56 adet Cezam var, ceza alınca 1 ay engelleniyorum ama hiçbir zaman burada böyle saçmasapan konular açmadım, açmam da. Cunku 1 cezam hariç hepsi doğru cezalar. Ki modlar çoğu yazım yanlışını görmezden geliyor.

Ha, Türkçe kurallarına dikkat etmek karaktersizlikse senin karakterinden şüphe ederim.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uras
Bro sus technopat gereksinimini karşılamıyorsun gelmişsin burda ağlıyon. Patates.

Technopat gereksinimleri nedir nasıl karşılanır yazdım internete bu çıktı

Ekler

• images (41).jpeg
    images (41).jpeg
    14.5 KB · Hit: 47
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular