Neler Yeni

Heswe

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Bura.K

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Bu ukala hala burada mı? Kendini bir şey zannediyor :D Bu Türkçeyle, bu üslupla iyi bile dayanmışsın Technopat'da. Atarlı ergen seni.

İnsan gibi yazdığımız mesaja yerleyeksan bir üslupla cevap vermen, adamakıllı yazamaman forumun değil senin suçundur.

Ayrıca adamları Mail'den darlayıp sonradan "çıldırttım" diye konu açman tamamen taciz. Adamlar küfür etse haklılar.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,065
İsim
göksel yurtcan
eee napak ?

Carl-S

80+ Gold
Bu ukala hala burada mı? Kendini bir şey zannediyor :D Bu Türkçeyle, bu üslupla iyi bile dayanmışsın Technopat'da. Atarlı ergen seni.

İnsan gibi yazdığımız mesaja yerleyeksan bir üslupla cevap vermen, adamakıllı yazamaman forumun değil senin suçundur.

Ayrıca adamları Mail'den darlayıp sonradan "çıldırttım" diye konu açman tamamen taciz. Adamlar küfür etse haklılar.
Dava ederlerse hiç şaşırmam. :D

Ariseks

80+ Gold
Technopata iyi ayar veren bi mesaj yazmıştım üyeliğimi silin diye vs ... bütün moderatörler ayrı ayrı mail atmış laf sokma çabaları vs görseniz çıldırırsınız ne lan bu dedim, hapishane mi burası kendinizi ne sanıyorsunuz gibi şeyler yazmıştım. bida seni burda görmiyim gibi mesajlar neler neler yazmışlar :DDDDD DA harbiden bin basar diyip son cevabıda atttım konu kapandı :D
forumlar maks verimi al diye var burda konu açarsın orda da açarsın daha çok opsiyon görmek daha çok bilgili insansın yorumunu görmek için
Niye gidip sövüon adamlara dava fln yersin

Emrhan_

80+ Bronze
En son 13 yaşında bi velet recep baltaş'a sövmüştü dava edeyim mi diye sormuştu. O mevzu gibi olmaz umarım

rasputin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Uğur
En son 13 yaşında bi velet recep baltaş'a sövmüştü dava edeyim mi diye sormuştu. O mevzu gibi olmaz umarım
küfürden bişey olmuyor emin ol delil lazım ben oldugum onaylanmalı bi ton şey pc me virüs girmiş backdoorla bilgisayarıma sızılmış vs her türlü atıp tutulur mahkeme somut tamam delil ister zor işler.

Ariseks

80+ Gold
küfürden bişey olmuyor emin ol delil lazım ben oldugum onaylanmalı bi ton şey pc me virüs girmiş backdoorla bilgisayarıma sızılmış vs her türlü atıp tutulur mahkeme somut tamam delil ister zor işler.
berkehan Çepni 2 olma da

1696616940516.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,684
Üyeler
168,480
Son üye