Bu siteler güvenilir mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
48
Biliyosunuz bu takipci izlenme beğeni falan satılan panel var bir forum var (ad vermiyim) orda birkaç panel buldum sizce güvenilir mi
resellerstr.com
seninpanelin.com.tr
barlasmedya.com
Destekleri anlıkmis servisleri hizliymis baya bu üc panelin
Hangisini önerirsiniz

Hiç bulaşmamalısın bu tarz işlere

Biliyosunuz bu takipci izlenme beğeni falan satılan panel var bir forum var (ad vermiyim) orda birkaç panel buldum sizce güvenilir mi
resellerstr.com
seninpanelin.com.tr
barlasmedya.com
Hangisini önerirsiniz
Takipçiler bot oluyor 👍 izlenme de öyle giriyim 1sn durup çıkayım da para kazanayım filan o işler öyle olmuyor. YouTube için konuşuyorum otomatik olarak o botları algılıyor. Boşuna paranı kaptırma 👍 insta için de yapmanı tavsiye etmem çünkü bot hesap takip ediyor ve aşırı belli oluyor.

Yasadışı şeylerin olduğu bir mekana girip güvende miyim demek gibi. güvende misin?

Takipçiler bot oluyor 👍 izlenme de öyle giriyim 1sn durup çıkayım da para kazanayım filan o işler öyle olmuyor. YouTube için konuşuyorum otomatik olarak o botları algılıyor. Boşuna paranı kaptırma 👍 insta için de yapmanı tavsiye etmem çünkü bot hesap takip ediyor ve aşırı belli oluyor.
Yorumlara baktim bu 3ünden de herkes memnun hocam bot oldugunubiliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu forumda da hiç smm panel konusu goremedim aradım ama yok galiba

resellerstr.com
seninpanelin.com.tr
barlasmedya.com
Hangisini önerirsiniz
Anlaşılan yenisin ki bunu boyle açık bir forumda soruyorsun illegal bir iş dc de iki adam korkutmak için ise panele bulaşmanı önermem ancak illaki yapacaksanız normal kullanıcı vpn leri sizi sadece siteye sokar bilginize başınıza iş açmayın

Anlaşılan yenisin ki bunu boyle açık bir forumda soruyorsun illegal bir iş dc de iki adam korkutmak için ise panele bulaşmanı önermem ancak illaki yapacaksanız normal kullanıcı vpn leri sizi sadece siteye sokar bilginize başınıza iş açmayın
illegal olan ney ve bi fprumda da zaten onlarca smm panel paylasılıyo nasıl buna izin veriyolar o zöaan

Yasadışı şeylerin olduğu bir mekana girip güvende miyim demek gibi. güvende misin?
illegal olan ney ve bi fprumda da zaten onlarca smm panel paylasılıyo nasıl buna izin veriyolar o zöaan

Forumlar müsade ediyor olabilir hocam ama ben forumları kastederek sunu soyledim şiber şube buralarıda görür yani pek sizi kovalamazlarda olur ya bir gün toplu şekilde bir şey olursa başınız yanmasın siye ufak bir tavsiye genede siz bilirsiniz tabii ki ben sadece dostane ne biliyorsam yazdım

Bir şeyin ulaşılabilir olması onu yasal kılmaz. Yasal olmayan bir şeye ulaşabildiğiniz yerlerde de güvenlik olmaz. Güvenlik kaygınız varsa ve kendi güvenlik önlemlerinizi alacak teknik beceriniz yoksa bulaşmayın.

Forumlar müsade ediyor olabilir hocam ama ben forumları kastederek sunu soyledim şiber şube buralarıda görür yani pek sizi kovalamazlarda olur ya bir gün toplu şekilde bir şey olursa başınız yanmasın siye ufak bir tavsiye genede siz bilirsiniz tabii ki ben sadece dostane ne biliyorsam yazdım
Yav hocam takipci satmanin siber subeyle ne alakasi var adam vergsini oduyor zaten siz ne sandiniz sitelere girip bakmadinizmi ya hic smm panelci falan yok mu arkadas su forumda

Yav hocam takipci satmanin siber subeyle ne alakasi var adam vergsini oduyor zaten
Sizin verileriniz ister istemez yasadışı islere bulasmis oluyor ya cünki o takipci fln satan adamlar bir tek o isle ugrasmiyorlar kimlik bilgisi dahil adres dahil acık acık verilen altyapılarida var o yüzden dedim dediğim gibi ben olsam yapmazdım tercih sizin yanlışım varsa cahilligim say kardesim kolay gelsin

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,118
Üyeler
186,577
Son üye
SambaSamba
Geri